1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament 7 Sure Foundations For Ultimate Security

You are searching about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament, today we will share with you article about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament is useful to you.

7 Sure Foundations For Ultimate Security

Yhteiskunnan rappeutuminen alkaa aina sisältä ja kulkee ulospäin. Kuten syöpä, olemme tulleet moraalisesti ja henkisesti konkurssiin. Vuosia kestänyt kristillisen perintömme järjestelmällinen syöpyminen tuhoaa meidät. Kun kansakunnan velka on enemmän kuin sen bruttokansantuote, se on konkurssissa. Näiden tosiasioiden kieltäminen ei poista niitä. Tässä surullisessa tilanteessa arvopaperimme kuolevat kauheasti.

Olemmeko kieltämässä? Oletko koskaan miettinyt, miksi tämä sukupolvi rappeutuu niin hälyttävällä nopeudella moraalin ja materiaalien suhteen? Miksi meidät tuhoavat asiat ovat asioita, joita emme halua ajatella? Miksi sitä pidetään viharikoksena, jos joku puhuu Jeesuksen yksinomaisesta pelastussanomasta, pyhästä Raamatusta, rukouksesta Jeesuksen nimessä, kristillisistä perhearvoista, syntisten ikuisesta tuomiosta, velvollisuudestamme palvella tosi ja elävää Jumalaa, erityisestä luomisesta, Raamatun tulva, seksuaaliset perversiot vai viattomien vauvojen murhat? Tässä artikkelissa näytämme vastaukset näihin kysymyksiin, kun selitämme “7 varmaa perustaa äärimmäiselle turvallisuudelle”.

Säätiö 1 – Runsas elämä! Elämä alkaa hedelmöittymisestä on kaiken elämän kunnioittamisen perusta. Jos emme ole turvassa kohdussa, äärimmäisen turvallisuuden kuudelle muulle varmalle perustalle ei ole tilaa. Kun tämä tosiasia myönnetään, olemme hyvällä tiellä poistamassa nykyisten moraalisten ja hengellisten arvojemme eroosiota.

Kerromme tytöillemme ja naisillemme, etteivät he ole eläimiä korkeampia, sen sijaan, että kertoisimme heille, että ne on tehty Jumalan kuvaksi. Sanomme, että ihmiset ovat “inhimillisiä resursseja”, jotka voidaan hylätä mielellään, jos he lakkaavat olemasta hyödyllisiä. Loukkaantuvan vamman lisäämiseksi tapamme heidän vauvansa, jos hänen lapselleen on haittaa. Pitäisikö meidän uhrata kohtumme hedelmät oman tekomme syntien tähden? Tässä koko kuvassa on jotain vikaa.

Lisäksi kuka sanoo, mikä on runsas elämä? Keitä me olemme, jotta voimme ylittää Jumalan rakkauden ja armon häpeällisimmällä tavalla, jolla ihmiset tulevat tähän elämänkilpailuun? Missä olisimme, jos vanhempamme haluaisivat “täydellisen” lapsen?

Toinen asia, yltäkylläistä elämää ei mitata sillä, kuinka paljon meillä on, kuinka suosittuja, kuinka voimakkaita, kuinka älykkäitä tai kuinka kauniita olemme julkisuudessa! Se liittyy enemmän Kenellä on aikamme, kykymme ja aarteemme. Runsas elämä tulee sisäisestä rauhasta, joka pitää meidät yhdessä, kun kaikki ympärillämme hajoaa palasiksi. Se vapauttaa meidät nauttimaan iloisesta olemassaolosta, joka säilyy koettavimmissa olosuhteissa. Se antaa meille terveen näkemyksen, joka perustuu siihen, keitä me olemme Kristuksessa Jeesuksessa. Joo! Kuulit oikein! Keitä me olemme Kristuksessa Jeesuksessa, meidän armollisessa Herrassamme ja Vapahtajassamme!

Jokainen ihminen ansaitsee yltäkylläisen elämän, joka tulee vain taivaalliselta Isältämme, joka on osoittanut rakkautensa meille Poikansa Herran Jeesuksen Kristuksen kautta. (Joh. 3:16 ja Joh. 10)

Säätiö 2 – Vapaus lamaannuttavasta pelosta! Pelko on murhaaja. Pelko on rosvo. Emme tiedä kuinka kesyttää sitä. Yritämme kesyttää pelkoa huumeilla. Tämä ei vapauta ketään pelosta. Totuus on – huumeet lisäävät pelkoa. Meidän niin sanotut “parannuskeinomme” lisäävät ihmisten kohtaloa. Yleinen asenne on – ketä kiinnostaa? Tällaiset ihmiset eivät ole hyödyllisiä henkilöresurssien mentaliteetillemme. Sen sijaan, että saisimme heille tarvitsemaansa apua, laitostamme heidät. Tuomitsemme heidät hämmennykseen, yksinäisyyteen, illuusioihin ja hallusinaatioihin koko heidän loppuelämänsä. Annoimme yleisön maksaa epäonnistumisestamme helpottaa pelokkaita. Millainen turva tämä on?

ON PAREMPI TAPA. (2. Timoteukselle 1:7) Jotkut ovat löytäneet sen. Tässä se on! Pelko on uskon vastakohta. Ei sillä, että kaikki pelko olisi pahasta. Pelosta tulee paha, kun se vie meiltä muut ansaitsemamme arvopaperit. Meidän tulee pelätä, kun on kyse Jumalan ja Hänen Sanansa vähättelystä. Jumalan pelko on tiedon ja viisauden alku. (Sananlaskut 1:7 ja Sananlaskut 9:10) Rakkaudellinen suhde Jumalaan karkoittaa kaikki pelot. (1 Joh 4) Ilman tervettä pelkoa tosi ja elävää Jumalaa kohtaan, me pelkäämme ihmisiä, olosuhteita, tänään, huomenna, eilen ja lista jatkuu.

Jokainen ihminen ansaitsee vapauden lamauttavasta pelosta. Usko Jumalan rakkauteen ja armoon on avain, joka avaa lamauttavan pelon kahleet ja johdattaa meidät elämän loistokkaaseen vapauteen.

Säätiö 3 – Vapaus kasvaa Jeesuksen armossa ja tuntemisessa! Elämämme ei saisi olla orjaleiri tehtäväjohtajien käytettäväksi ja väärinkäytettäväksi. Kenelläkään henkilöllä tai organisaatiolla ei ole oikeutta orjuuttaa ketään toista. Kenelläkään ei ole oikeutta mykistää ketään, jotta he voisivat hallita sitä. Kenelläkään ei ole velvollisuutta tai lupaa pakottaa muita toimimaan vastoin omaatuntoaan tai parempaa harkintakykyään. (2. Piet. 3:17-18)

Jotta puu kasvaisi ja tuottaisi hyviä hedelmiä, sille on annettava oikea auringonpaiste, lämpötila, maaperä, tilaa laajentua ja leikata oikeaan aikaan. Jumalan ajoissa kaikella on aikansa. Kaikki on kaunista aikaansa. (Saarnaaja 3) Voimme kasvattaa tervettä yhteiskuntaa vain, kun saamme Jumalan rakkauden ja armon auringonpaisteen; Jumalan varmuuden lämpötila siitä, että Hän huolehtii omistaan; uskon, toivon ja lunastavan rakkauden maaperä; tilaa laajentaa juuriamme uusiin mahdollisuuksiin, jotka meille annetaan vapaasti, ja hellävarainen karsiminen pois tuhoisista elämäntavoista, jotka vievät meiltä voimamme tuoda esiin Jumalan Pyhän Hengen hedelmää. (Galatalaiskirje 5)

Jokaisella on erilaiset kasvumahdollisuudet. Kun kansalaisilla on vapaus kasvaa täysimääräisesti, koko yhteiskunta kasvaa heidän mukanaan. Jumala, joka loi meidät, tietää kuinka kasvattaa meidät täyteen potentiaaliamme. Kenelläkään ihmisellä ei ole oikeutta leikkiä jumalaa. Olemme kaikki samalla pelikentällä. Jokainen ihminen ansaitsee vapauden kasvaa Jeesuksen armossa ja tuntemisessa.

Säätiö 4 – Jumalallinen perintö, joka voidaan siirtää seuraavalle sukupolvelle! Tämä perintö sisältää vanhemmat, jotka rakastavat Jumalaa koko sydämestään, mielestään, sielustaan ​​ja voimastaan ​​(hengellinen elämä). Tästä rakkaudesta lähtee rakkaus lähimmäiseen, kuten he rakastavat itseään (poliittinen elämä). Täytyy olla uhrautuvaa rakkautta, joka asettaa Jumalan ja muut itsemme yläpuolelle. Tämä rakkaus näkyy teoissa ja asenteissa. Tämän rakkauden täytyy kasvaa. Lapset ansaitsevat vanhemmat, jotka mallintavat rakkautta heitä kohtaan. Jokaisella perheellä pitäisi olla perhealttari. Perhe, joka rukoilee ja palvoo yhdessä, pysyy yhdessä. Jokaisella tulisi olla koti, joka ylläpitää ja kurittaa itseään itsensä ja muiden parhaaksi koko elämän matkan ajan.

Kuten perhe, niin menee yhteiskunta. Mikään ei voi korvata yhtä miestä, joka on liitetty yhteen naiseen pyhässä avioliitossa koko elämäksi. Tämä tuo lohtua lapsille ja eliminoi avioeron. Näin ollen jokainen ihminen ansaitsee jumalallisen perinnön, joka siirretään seuraavalle sukupolvelle. (Kol. 3; Ef. 5-6:4)

Säätiö 5 – Uuden elämän 7-kertaiset arvopaperit Kristuksessa Jeesuksessa antaa meille:

1. Puhdas sydän! Sydän heijastaa todellista henkilöä. Ihminen puhuu sydämestä. Puhtaalla sydämellä on puhtaat motiivit ja teot. Vain ne, joilla on puhdas sydän, näkevät Jumalan. (Matteus 5:8) Kun meillä on puhdas sydän, voimme nähdä Jumalan lapsen kasvoissa, kauniissa kukassa ja kaikkina elämänaikoina kehdosta hautaan. Kun sydämemme ei ole puhdas, emme voi nähdä Jumalaa. Totuus on, että ihminen, jolla on epäpuhdas sydän, piiloutuu Jumalalta. (Joh. 3:17-21) Kun meillä on puhdas sydän, olemme onnellisia tai siunattuja. Miksi meidän pitäisi olla? Koska tiedämme, mistä olemme tulleet, miten olemme tulleet tänne ja minne olemme menossa, kun lähdemme tästä maailmasta! Olemme tyytyväisiä siihen, että luotamme Jumalaan, kun menemme laulamaan mukana auringonpaisteessa tai sateessa. Tiedämme, että jotkut “menevät veden läpi, jotkut tulvan läpi, mutta kaikki veren läpi. Jotkut suuren surun läpi, mutta Jumala antaa laulun, yöaikaan ja koko päivän.” Tiedämme, että “itku voi kestää yön, mutta ilo tulee aamulla”. (Psalmi 30:5; 1. Timoteukselle 1:5–14)

2. Vahva pysyvä usko! On kolme asiaa, jotka ovat ehdottoman välttämättömiä estääksemme meitä tuhoamasta itseämme. Tarvitsemme uskoa, toivoa ja rakkautta. Kun nämä puuttuvat, kuolema astuu sisään. Jos meidät jätetään tähän tilaan, emme elä nauttiaksemme Jumalan meille tarjoamista siunauksista. Meillä voi olla kaikki elämän mukavuudet, mutta ilman näitä kolmea elämä tuhoaa itsensä. Ansaitsemme parempaa kuin tämä. Lisäksi tämä usko on ankkuroitava Herran kunnian Jumalan ikuiseen rakkauteen, joka voi ja huolehtii kaikista tarpeistamme. (Matteus 11:28-30) Miksi? Koska Hän on ainoa, joka on “Tie, Totuus ja Elämä”, jolla on vahva käsi opastamassa meitä elämää antavilla poluilla. (Joh. 14:6)

3. Totuuden tieto! Totuus on se, mikä vapauttaa meidät piilotetuista petoksista, jotka johtavat meidät kaikenlaisiin loukkaaviin ansoihin. Näitä on kaikilla elämämme alueilla. Nämä petokset opettavat meitä seuraamaan taruja raakojen tosiasioiden sijaan. Jos et ole vapaa, seuraat todennäköisesti yhtä tai useampaa näistä taruista. Jumala haluaa sinun olevan vapaa. Totuuden lähde on kristillinen Raamattu. (Psalmit 19 ja 119) Raamatusta löydämme totuuden Jumalasta kaiken Luojana, ihmiskunnan lankeemisen kapinaan Jumalaa vastaan, Jumalan suunnitelman tuoda meidät takaisin yhteyteensä ja tapamme rakastaa Jumalaa ja muita. (Roomalaisille 3:4)

4. Kestävä toivo! Toivomme rakentaminen mihinkään pikemminkin kuin Jumalan pyhästä sanasta löytämämme totuuden varaan ei kestä ikuisesti. (Saarnaaja 12)

5. Hyvä omatunto! Jumala on antanut meille moraalisen kompassin, jota kutsumme “omatunnaksi”. Jos sitä hoidetaan oikein, se ohjaa meidät pois haitallisista teoista ja asenteista. Tämä antaa meille mahdollisuuden elää vanhurskautta ja todellista pyhyyttä. Se auttaa meitä kehittämään henkilökohtaisia ​​vakaumuksia, jotka eivät ole myynnissä. Se antaa elämällemme tarkoituksen ja vakauden kohdata jokainen päätös luottavaisin mielin ja varmuudella, että teemme oikein. Hyvä omatunto lähtee puhtaasta sydämestä. Huono omatunto lähtee lihallisesta hengestä. Huono omatunto tuo syyllisyyttä, pelkoa ja katumusta. Se tuhoaa rauhamme, rakkautemme, ihmissuhteemme, arvomme, toivomme, uskomme ja uskollisuutemme Jumalalle ja muille. Kun omatuntomme on uupunut ja hiljennetty, se luo paatuneen sydämen, joka huolehtii vain omista itsekkäistä etuistaan. Äärimmäisissä määrin se tuottaa tyranneita, hylättyjä, viharikosten tekijöitä ja sydämettömiä murhaajia. Jokainen ihminen ansaitsee hyvän omantunnon kaikkien asianosaisten parhaaksi. (Roomalaiskirje 8)

6. Mielen- ja omantunnon rauha! Kun tiedämme, että kaikki on oikein Jumalan kanssa, voimme nauttia täydellisestä rauhasta. (Jesaja 26)

7. Kestävä rakkaus! Tämän rakkauden voi antaa vain Jumalan Pyhä Henki. (Roomalaiskirje 5)

Säätiö 6 – Turvasatama elämän myrskyiltä! Henkinen ja emotionaalinen turvallisuus ovat suurimmat tarpeemme. Meillä voi olla kaikki fyysiset mukavuudet ja silti olla ilman rakkautta, toivoa tai uskoa. Turvasatamassa pitäisi olla sitä varten “kartta”. Turvasatamasta ei ole hyötyä, jos se on “piilotettu aarre” ilman “karttaa” sen löytämiseksi. Ongelma on juuri tässä vaiheessa. Monet nyky-yhteiskuntamme “kartat” ovat olleet umpikujaa. He ovat luvanneet paljon, mutta toimittaneet vähän tai ei mitään. Luojan kiitos, on olemassa “kartta”, joka vie meidät turvasatamaan. Tämä “kartta” on Jumalan Sana, Pyhä Raamattu. Jeesus Vapahtajanamme ja Herranamme on turvasatamamme kaikilta arjen myrskyiltä. Raamatun lupaukset ovat luotettavia. Raamatun sivuilla on esimerkkejä, jotka osoittavat, kuinka ja kuinka ei saa jäädä Jumalan mahtavan käden alle. Jumala antaa meille varmuuden siitä, että kaikki on oikein Hänen ja henkilökohtaisten suhteemme välillä. (Psalmit 91 ja 103)

Säätiö 7 – Rakastava, henkilökohtainen suhde Jumalaan ja ylistettävä Jumala! Tämä saavutetaan Jumalan lunastustyön kautta, joka on Raamatun pääsanoma 1. Mooseksen kirjasta Ilmestyskirjaan. Tämä on tärkein kulmakivi, joka tukee kaikkia arvopapereitamme. Ilman tätä turvaa emme saa ansaitsemaamme turvaa. (Matteus 5-7)

Yhteenvetona voidaan todeta, että ne, jotka kapinoivat Jumalaa ja Hänen elämäntapaansa vastaan, ovat kieltämisen tilassa. He eivät halua kohdata sitä tosiasiaa, että olemme matkalla ikuiseen tuhoon. He mieluummin antaisivat maailman, lihan ja paholaisen hallita itseään omaksi tuhokseen. Miksi? Ihmiset rakastavat enemmän pimeyttä kuin valoa, koska heidän tekonsa ovat pahoja. Ennen kuin kansakuntamme tekevät muutoksen, kuten tässä artikkelissa kirjoitetaan, tarvitsemme paljon enemmän turvaa kuin mitä rahalla saa. Jos haluamme todellista turvaa, meidän velvollisuutemme ja vastuumme on ottaa vastaan ​​ILMAINEN iankaikkisen elämän lahja, jonka Luoja-lunastaja Jumalamme tarjoaa meille.

Video about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament

You can see more content about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament on our youtube channel: Click Here

Question about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament

If you have any questions about 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament was compiled by me and my team from many sources. If you find the article 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament

Rate: 4-5 stars
Ratings: 8574
Views: 24023154

Search keywords 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament

1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament
way 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament
tutorial 1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament
1 Peter 1 17-21 In Relation To Old Testament free
#Foundations #Ultimate #Security

Source: https://ezinearticles.com/?7-Sure-Foundations-For-Ultimate-Security&id=8477725

Related Posts

default-image-feature

How Much Tv Is Ok For A 1 Year Old My 10 Best MIDI TV Themes

You are searching about How Much Tv Is Ok For A 1 Year Old, today we will share with you article about How Much Tv Is Ok…

default-image-feature

1 Or 2 Pictures Of Clothes For 16 Yyear Old Rare US And Foreign Coins

You are searching about 1 Or 2 Pictures Of Clothes For 16 Yyear Old, today we will share with you article about 1 Or 2 Pictures Of…

default-image-feature

Can You Give A 1 Year Old With Fever Milk Interesting Facts About Mammals

You are searching about Can You Give A 1 Year Old With Fever Milk, today we will share with you article about Can You Give A 1…

default-image-feature

1 Of My 12 Month Old Twins Is Not Talking The Epilogue of Evolution – BIG MISTAKE!

You are searching about 1 Of My 12 Month Old Twins Is Not Talking, today we will share with you article about 1 Of My 12 Month…

default-image-feature

Can You Give A 1 Year Old Lactose Free Milk How to Choose the Best Baby Formula

You are searching about Can You Give A 1 Year Old Lactose Free Milk, today we will share with you article about Can You Give A 1…

default-image-feature

How Much Tummy Time Should My 1 Month Old Get Loose Stomach Fat – Women’s Guide To Getting Rid Of That Pooch Belly NOW

You are searching about How Much Tummy Time Should My 1 Month Old Get, today we will share with you article about How Much Tummy Time Should…