How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old Events Will Make Your Business Soar

You are searching about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old, today we will share with you article about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old is useful to you.

Events Will Make Your Business Soar

Az események segítségével vállalkozást építeni egy olyan stratégia, amely varázslatként működik.

Vállalkozásának legfontosabb eszköze az Ön adatbázisa, és ha ezt továbbfejlesztjük, az a rendezvényszervezésben elért sikerek eredménye. Adatbázisa az Ön által ismert embereket tartalmazza, és minden olyan személyt tartalmaznia kell, aki ebbe a kategóriába tartozik, beleértve a családját és a barátait is. Tartalmaznia kell az Ön SOI-ját vagy Befolyási Szféráját is – ha nem biztos abban, hogy mi az a Befolyási Szféra, akkor ez alapvetően bárkit jelent, akit élete során személyesen vagy szakmailag „megérintett”. Ez magában foglalhatja a korábbi ügyfeleket, a jelenlegi ügyfeleket, a potenciális ügyfeleket és szinte bárkit, aki lélegzik. Bébiszittered, állatorvosod, élelmiszerbolti eladó, körömtechnikus, szemetes, gyerektanár, sőt még az a srác is, aki az autóját mossa, mind a te befolyásod körébe kerülhet.

Sok ügynök nem hajlandó embereket felvenni az adatbázisába, mert az illető jelenleg nem szeretne vásárolni vagy eladni. Ez óriási hiba. Nem számít, hogy most vesznek vagy eladnak, vagy sem. Először is, az adatbázis nagy része nincs tele olyan emberekkel, akik valaha is vásárolnak vagy eladnak, de mindegyikük körülbelül 200 embert ismer, akikre szívesen hivatkoznak. Azok számára, akik vásárolnak vagy adnak el, valószínűleg több tranzakciót is lebonyolítanak Önnel, ha vigyáznak magukra. Más szóval az Ön által ismert emberek 15%-a vásárol vagy ad el ebben az évben, és az Ön által ismert emberek 100%-a ismer majd valaki mást, aki idén vesz vagy elad. Ne hagyja le senki értékét, és ne törölje le a listáról pusztán azért, mert azt feltételezi, hogy értéktelen.

A legjobb módja annak, hogy az embereket úgy érje el, hogy „kiragadjon”. Ennek egyik legjobb módja az események megtartása.

Az események csodálatos módszert jelentenek az üzleti adatbázis felépítésére. Íme néhány módszer, amellyel rendezvényét a lehető legjobb üzletépítővé teheti:

Építsd fel a márkádat – Tudod mi az a Kleenex? Mi a helyzet a Ziploc táskákkal? Mi a helyzet a polisztirolhabbal? Mi lenne, ha azt mondanám, hogy ezek mindegyike márkanév, és nem terméknév. Például a legtöbben azt mondják, hogy “kötőanyag”, “lyukasztó”, “pizza” vagy “konzervnyitó”, mert ezek olyan termékek, amelyek nem rendelkeznek túl erős márka ismertséggel. De ha valaki azt mondja, hogy “Sharpie”, akkor tudja, hogy ez egy állandó marker, amely többféle színben és méretben kapható. Ha azt mondják, hogy „tépőzár”, akkor tudja, hogy ezek egyfajta rögzítőelemet jelentenek. Ezek a márkák olyan alaposan uralják a piacot, hogy az emberek hivatkoznak a nevükre, és mindenki más azonnal tudja, miről beszélnek. Erősítenie kell márkája fényét, hogy Ön legyen az ingatlanügynökök „Cindy Bishopja” a piacon. Ha többet szeretne olvasni erről a témáról, a jövőben további bejegyzéseim lesznek a márkaépítésről.

Mindenki meghívása – Mindenféle rendezvény létezik, így nem okozhat gondot a stílusodnak megfelelőt kiválasztani, amelyre sokféle ember szívesen eljön. Akár több esemény is lehet. A legfontosabb dolog az, hogy meghívjon minden egyes embert, akit ismer, és mindenkit bátorítson arra, hogy hozzanak vendégeket, így bővítheti hálózatát, és olyan emberekkel találkozhat, akiket még nem ismer. Meghívhat helyi vállalkozásokat is. Egy barátom “értékelő partikat” tart a környezetében élő emberek számára, akiknek gyakran nem köszönik meg eléggé a munkájukat és a közösség szolgálatát. Rendezvényei voltak a katonaságnak, a tanároknak, az ápolóknak és más hasonló elsősegélynyújtóknak, valamint az iskolai és kórházi kisegítő személyzetnek. Ezek az emberek szeretnek részt venni a rendezvényein, mert így szívesen látják, megbecsülik és fontosak.

Ne izzad meg az apró dolgokat – Sokan annyira belemerülnek a részletekbe, hogy megizzadják az apró dolgokat, és nem tervezik meg a bulit. Ne legyél túlterhelve, ne aggódj annyira az esemény vonzereje miatt, hogy képtelen vagy elkezdeni a végrehajtást. Csak kezdjen el valamit, szánjon naponta egy órát az esemény megtervezésére, és a többi a helyére kerül. A legfontosabb az, hogy ez megtörténjen.

Legyen luxus márka – Ha jól csinálod, a hálózatod rajongói klub lesz. Bármilyen esemény is van, a felső polcnak kell lennie. Ne kíméljen semmilyen költséget, mert így emlékeznek rátok (vagy hogyan nem emlékeznek rátok). Az emberek jobban vagy gyengébbre fognak gondolni rólad attól függően, hogy milyen érzéseket keltettél bennük ezen az eseményen. Tervezze meg, és becsülje meg magasra a költségeket, majd keressen szponzorokat, akik fizetik. Egy fillért sem kell bele fektetnie, az Ön hozzájárulása az Ön ideje, amit az esemény minden részletének megszervezéséhez és megtervezéséhez vett igénybe. Gyűjtsd be a szponzori díjat, mielőtt bármit elköteleznél. Győződjön meg arról, hogy a pénzét adja nekik egy műsorfüzet, egy megjelenített szalaghirdetés vagy a nevük és szolgáltatásaik egyéb megemlítésével. Legyen óvatos, ha megígéri valakinek, hogy bemutathatja vagy bemutathatja az Ön rendezvényén, csak ennyit tehet – nem ígérheti meg neki, hogy ügyfelei szolgáltatásra használják, mivel ez sok államban etikátlan és illegális. Forduljon brókeréhez, ha kérdése van azzal kapcsolatban, hogy mit tehet és mit nem tehet a „kereskedésekkel” és a „marketinggel” kapcsolatban.

Egy rendezvény költsége bármi lehet. Néhány rendezvényem 500 dollártól egészen 15 000 dollárig terjedt. A költségektől függetlenül én fizettem a szponzorokkal. Tervezze meg az eseményt, állapítsa meg a költségeket, és fedezze. Ez arról szól, hogy annyit tegyünk meg, amennyi szükséges a megfelelő hatás eléréséhez.

A szponzorok az Ön ingatlanügyi csapata; címmel rendelkező cégek, hitelezők, termeszcégek, pénzügyi tervezők stb.

Ha az eseményt jól csinálják, és mindent jól mutatnak be, akkor az esemény tele lesz emberekkel, ahelyett, hogy fogat kell húznia, hogy az emberek megjelenjenek. Minél többen vesznek részt, annál jobban lenyűgözik az embereket, de minél kevesebben jelennek meg, annál kevésbé lesz lenyűgöző – és az emberek emlékezni fognak erre, amikor ideje ingatlanügynököt® keresnie, hogy eladja otthonát. Mivel az eseménytervezés nagyjából ugyanazt a koordinációt, tervezést, személyiséget és eltökéltséget foglalja magában, mint az ingatlanok esetében, sokan az eseményét jelzik annak jelzésére, hogy mennyire lesz jó ügynök.

Legyen Ön csodálatos Maestro – Ahhoz, hogy jó üzleted legyen, vezetőnek kell lenned. Tehát vezesse a csapatát, ahogy egy mester vezetné a zenekarát. Oszd meg az eseményt több ügynökkel, hogy csökkentsd a költségeket, és összegyűjtsd a szponzoraikat is. Egy adott területen ne legyen több szponzora. Használtnak érzik magukat, és csökken számukra az esemény értéke. Azt szeretné, ha szponzorai izgatottak lennének, és szeretnének aktívan részt venni számos rendezvényén. Kezelje őket királyiként. Ha vannak önkéntesei vagy csapata, akik segítenek a rendezvény lebonyolításában, ruházzon át felelősséget mindenkire, és győződjön meg róla, hogy húzza a saját súlyát.

Válasszon egy szórakoztató és megfelelő eseménytémát – Az eseménytémák végtelenek. A bulit egy helyi koncertteremben, arénában, bárban, fogadóteremben, étteremben, baráti házban vagy más helyszínen tarthatják. Hagyományos bulit rendezhet, ahol az emberek sétálnak, isznak és szóba elegyednek, és próbáljon meg egy szórakoztató témát választani. Példa erre: kerti parti, cirkuszi parti, jelmezes parti, rejtélyes kémparti, 20-as évek dübörgő partija, ünnepi parti (karácsony, halloween, Valentin-nap, húsvét) vagy egy maskarás parti, hogy csak néhányat említsünk.

Választhat egy helyi létesítményt is bérbeadásra, hogy kihasználhassa az általuk már kínált témát. Ez lehet vidámpark, paintball központ, laser tag aréna, mozi, éjszakai klub, botanikus kert, állatkert, park vagy akár egy parti busz.

Győződjön meg arról, hogy a téma megfelelő és előkelő, és eléri a kívánt demográfiai csoportot. Például, ha vásárlóinak és eladóinak többsége fiatal, gyermekes család, fontolja meg, hogy a bulit a Chuck E. Cheese-ben rendezzen. Ha vásárlóinak és eladóinak többsége idős ember, akik üresen fészkelődnek és leépítik a létszámot, érdemes lehet például a Bingót vagy a Shuffleboardot rendezvényként tartani. Ha fiatal szakembereket lát el a városban, akkor egy éjszakai klub nem lenne rossz ötlet (amíg nem választ valami túl botrányosat), vagy ha gazdálkodókat vagy vidéki területeket próbál megcélozni, talán jobb, ha grillel.

Végül gondoskodjon arról, hogy jó “tevékenységeket” tervezzen. Sokan gyakran összekevernek egy eseményt a tevékenységgel. Nem akarsz egy mesés bulit rendezni gyönyörű jelmezekkel és dekorációkkal, aztán semmi dolgod a vendégeknek! Például soha nem bérelne ki egy mozit, nem ájulna el pattogatott kukoricát vagy nem játszana filmet. Győződjön meg róla, hogy néhány fellépőt egy cirkuszi partira, lovakat egy tanyapartira vagy bármi másra, ami a témának megfelelő.

Íme néhány további ötlet a tevékenységekhez: Fotófülke vagy nyaraláshoz kapcsolódó fotók, karaoke, sütikészítés, jégszobrászat, történelmi túra, szellemséta, patkó, almázás vagy szénalovaglás,

És ötletek szórakoztatóknak: Zsonglőrök, bohócok, hercegnők, rajzfilmfigurák, jelmezes emberek, énekesek, színészek, hírességek előadói és arcfestők.

A bérelt helyeken végezhető tevékenységek végtelenek.

Végül íme néhány ötlet “tematikus” ételekhez: pattogatott kukorica, almabor, sütőtök, csokoládé szökőkutak, fagylaltszelet, torta, sütemények, sütemények, tortapattanások vagy golyók, vagy bármilyen más megfelelő étel (borda grillezéshez vagy karamell alma például egy Halloween-partihoz).

Győződjön meg arról, hogy rendezvénye biztonságos – Győződjön meg róla, hogy van egy csapat, amely segít minden résztvevőnek az ajtó előtti kiszűrésében (különösen, ha az esemény nyilvános). Azt is szeretné, hogy akit a helyszín vagy a törvény előír. Ha például egy bárról van szó, akkor egy legálisan képzett csaposra és egy kidobóra kell lennie. A legtöbb más helyszínnek szolgálaton kívüli rendőrt vagy biztonsági őrt kell felvennie ahhoz, hogy bérelje a helyet. Végezetül győződjön meg róla, hogy minden résztvevő aláírt egy közleményt, és mellékeljen egy fotót is a dokumentumhoz. Ha nincs olyan ügyvédje, aki meg tudja fogalmazni ezt, találhat néhány csodálatos (és ingyenes) sablont az interneten vagy a legális előfizetési webhelyeken.

Rendezvénye során ne lazsáljon a marketinggel – Ennek az eseménynek az a lényege, hogy kapcsolatokat építsenek ki, szóval ne fújd el. Ügyeljen arra, hogy minden vendéggel beszéljen, és ha kell, jegyzeteljen, hogy ki kicsoda. Ha csapata segítségét szeretné igénybe venni, jó ötlet lehet megkérni őket, hogy segítsenek felírni az egyes személyek nevét, és jegyezze fel mindenki kilétét, hol dolgozik, nevének írásmódját és elérhetőségeit. Sok fotót készíthet mindenkiről, beleértve Önt és szponzorait a résztvevőkkel együtt. Ez egyben csodálatos köszönetként és eszközként is szolgál majd a szponzorok számára, hogy megosszák és közzétegyék, és kapcsolatba léphessenek a résztvevőkkel. Próbálja ösztönözni a segítőit, hogy minden résztvevő nevét helyesen írják le, még akkor is, ha le kell írniuk, hogy minden egyes személy nevét elküldhesse a képekkel, valamint küldjön valamilyen nyomon követést vagy köszönetet. Ezenkívül készítsen Facebook Live-ot vagy másfajta élő videót, hogy közzétegye a tömeg reakcióját, és megmutassa, mennyire jól érzi magát mindenki. Feltétlenül töltse fel ezeket a videókat az oldalára, hogy a résztvevők később újra megnézhessék őket, és megoszthassák barátaikkal.

Kövesse a Vendégeit az esemény után – Ez a szerencse… a nyomon követés! Ennek az eseménynek a lényege az volt, hogy hálózatot létesítsen, és embereket vegyen fel az adatbázisába, így ha kihagyja ezt a lépést, az esemény hiábavaló volt.

Kezdetben küldjön köszönetet minden résztvevőnek az eseményt követő 3 napon belül. Tudasd velük, hogy az év végéig valami különlegeset küldesz nekik. A naptár csodálatos ötlet ajándéknak, felhasználhatja az esemény képeit, és minden képhez ennek megfelelően feliratozhatja. Ez olyasvalami, amit mindenki használhat, és vendégei egész évben átélhetik a bulit. Másodszor, ügyeljen arra, hogy minden vendéggel kapcsolatba lépjen a közösségi média összes csatornáján – LinkedIn, Facebook, Twitter és Instagram. Sokan szívesebben tartják a kapcsolatot a közösségi médián keresztül, mint e-mailen keresztül, mivel ez digitális rolodexmé válik. és ez egy egyszerű módja annak, hogy nyomon kövessék a névjegyeket. Harmadszor, ügyeljen arra, hogy az eseményről készült képek és médiák felkerüljenek személyes Facebook-oldalára, üzleti oldalára és webhelyére. Mindenkinek hallania kell erről a mesés eseményről, hogy hozzászólhasson, míg azok, akik nem vettek részt, valószínűleg soha nem maradnak le egyetlen eseményről sem.

Így hoz létre egy rajongói klubot. Dolgozzon keményen a vállalkozásán, hogy felépítse ezt a Rajongói Klub törzset, majd érezze jól magát a növekedés és virágzás során.

Video about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old

You can see more content about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old on our youtube channel: Click Here

Question about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old

If you have any questions about How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old was compiled by me and my team from many sources. If you find the article How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3205
Views: 3509719 0

Search keywords How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old

How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old
way How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old
tutorial How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old
How Much To Charge To Babysit A 1 Year Old free
#Events #Business #Soar

Source: https://ezinearticles.com/?Events-Will-Make-Your-Business-Soar&id=9795024

Related Posts

default-image-feature

How Much Time Should A 1 Month Old Be Awake Neutering Male Dogs – A Quick Procedure

You are searching about How Much Time Should A 1 Month Old Be Awake, today we will share with you article about How Much Time Should A…

default-image-feature

Can You Bring A 1 Month Old To The Beach Leo 2010 – Cosmic Gossip

You are searching about Can You Bring A 1 Month Old To The Beach, today we will share with you article about Can You Bring A 1…

default-image-feature

1 Month Old Going 6 Hours Between Feeds During Day Build an Amazing Bond With Your Child by Breastfeeding

You are searching about 1 Month Old Going 6 Hours Between Feeds During Day, today we will share with you article about 1 Month Old Going 6…

default-image-feature

My Child Is 1 Year Old And Has No Teeth 6 Helpful Ways To Manage Your Child’s Mini Tantrums

You are searching about My Child Is 1 Year Old And Has No Teeth, today we will share with you article about My Child Is 1 Year…

default-image-feature

1 Month Old Cries Every Time I Put Him Down Jesus Still Healing After All These Years

You are searching about 1 Month Old Cries Every Time I Put Him Down, today we will share with you article about 1 Month Old Cries Every…

default-image-feature

Can We Give Dates To Babies Of 1 Year Old Preparing For The Arrival Of Your Baby – Get Free Baby Stuff

You are searching about Can We Give Dates To Babies Of 1 Year Old, today we will share with you article about Can We Give Dates To…