My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now The Hockey Dream For Parents

You are searching about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now, today we will share with you article about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now is useful to you.

The Hockey Dream For Parents

1) A határozat

A szülők döntése, hogy gyerekeiket jégkorongozni kezdik, általában egyszerű. Vagy az anya, apa vagy családtag játszott már korábban, vagy az öt-hat éves nagyon élvezi a játékot. Rengeteg lehetőség kínálkozik arra, hogy gyermekeit már fiatalon hokizni kezdje. Kérjük, alaposan fontolja meg döntését.

Úgy tűnik, a jégkorong kicsit más, mint a legtöbb sport. Továbbra is hajtania kell gyermekeit gyakorlásra, játékokra, versenyekre és egyéb tevékenységekre, például más sportokra. Úgy tűnik azonban, hogy nagyon gyakoriak a reggeli edzések a késő esti meccseken, és nagyon gyakori az iskola hiánya a versenyeken. A jégkorong, ha úgy dönt, most egész éves sport. A gyerekek télen és tavasszal játszanak, valamint nagyon fiatal korukban további edzéseket végeznek.

Szóval van idő lekötés, anya és apa. Készüljön fel arra, hogy feladja hétvégéit, hosszú hétvégéit és ünnepeit. Miért kérdezed. Nos, a téli szezon általában augusztus végén kezdődik. Erre később kitérünk, de készüljön fel arra, hogy minden hosszú hétvégéje, karácsonyi szünete, tavaszi szünete és még a nyári vakációja is a jégkorong köré épül. Ha mindenre gondolt, jelentkezzen be a gyerekeibe, és menjen.

2) Először jégkorong

Milyen nagyszerű érzés felvenni a gyerekeket a korcsolyára, a felszerelést, a kesztyűt, és átnyújtani nekik egy botot, lökni őket, és biztatni őket: „Meg tudod csinálni”. Várj, nem jutott eszedbe, hogy először elhelyezd őket néhány korcsolyaórára? Vidd el őket a jégpályára, és menj ki velük a jégre. Szerintem ez nagyon fontos. A gyerekeknek először meg kell ismerniük az alapokat, mielőtt megjelennének a jégkorong értékelésére. A kiskorú jégkorongozásban edzősködők általában önkéntes szülők, akiknek nincs feltétlenül megfelelő képzettsége arra, hogyan tanítsák meg gyermekét korcsolyázni. Nagyon sok közösségi és privát program is van.

Ez egy nagyszerű kor a kezdéshez. Ezek a gyerekek azért vannak, hogy jól érezzék magukat, és élvezzék a korcsolyázást, a koronglövést és a kis barátságok kiépítését. A szülők ismerkednek egymással és a jégkorong-élet csínjával-bínjával. Eddig ez könnyű, hiszen nincs reggeli edzés és nincs túl sok meccs vagy verseny. Ez az elköteleződésének kezdete, és hat hónapig tart.

3) Második év

Tehát túlélted az első évet, és most újra készen állsz az indulásra. Eljön a szeptember, és rövidnadrágban vagy a jégpályán. Még mindig szép és napsütéses idő van kint, Ön pedig élvezi, és ameddig csak lehetséges, meghosszabbítja a napot. Meglátogatod mindazokat az embereket, akiket egész nyáron nem láttál, utolérsz, és egyszerűen csak élvezed, hogy a gyerekek kint a jégen jól érzik magukat. Az emberek kezdik észrevenni, hogy egyes gyerekek mennyire kiemelkednek, és arról beszélnek, hogy ki milyen csapatban lesz. Végül is játszhat néhány meccset más egyesületek ellen, és még részt is vehet néhány versenyen. Ebben az évben megismerkedhetsz az adománygyűjtéssel, vagy egyszerűen csekk írásával a csapat alapjaiba. Ez még mindig egy fantasztikus év, mivel a gyerekek szeretnek tanulni, és a korcsolyázás is híres.

4) Most 7 éves vagy

Harmadik év, és készen állsz az értékelésekre. Most megismerkedhetsz egy kis őrültséggel, ahol néhány gyerek kiemelkedhet, és az a gyerek láthatóan az idősebb korosztályhoz szeretne játszani. Lehet, hogy elég gyorsan korcsolyázik, még úgy is néz ki, mint aki tud, de a valóságban egy-két hónap múlva már közelebb lesz az egyenlőséghez. Emlékeztetni kell arra, hogy néhány gyerek tavaszi jégkorongozásba, nyári táborokba megy, és van, aki a minap kipakolta a táskáját, és csak azért, hogy minden rendben legyen. Ennek ellenére néhány gyerek egész évben kiemelkedik, és sok gólt rúg. Lehet, hogy nem minden gól miatt kedvelik őket. A szülők pozitívan vagy negatívan fognak beszélni erről a gyerekről, de természetesen beszélnek. A pozitív beszéd jó és bátorító lesz, csak arra kell figyelned, hogyan beszélsz arról a különleges valakiről a saját gyereked előtt.

A negatívumot a speciális játékos SZÜLŐI hozzáállása határozza meg. Ez alatt azt értem, hogy a szülők hogyan beszélnek a többi játékosról? “Ó, te vagy a legjobb, még ha megpróbálsz is passzolni, soha nem kapják meg.” Játssz a nagyobb, jobb gyerekekkel. Hol van a rohanás anya és apa? Van még néhány év a Bantam draftig.

5) Tavaly újonc

Készen állsz, hogy újra indulj? Eltűnt a kétperces berregés, remélhetőleg bevezették az offsidet, és az a különleges játékos szeretne kipróbálni az Atom Repet. Néhány szülő azt mondja, hogy igen, engedjék el, nem akarjuk, hogy a csapatunkba kerüljön, úgysem passzol. Szülei megpróbálnak meggyőzni mindenkit, aki hallgat, hadd próbálkozzon.

Az idei év a korábbi évekhez hasonló egyéni készségek elsajátításáról kell, hogy szóljon. Korcsolyázás, passzolás és lövés. Egy kis időt fordítunk a játék további megismerésére, például az alapvető kitörésre és a visszaellenőrzés fontosságára. Többet megtanítanak csapatként, és azt, hogy mi a csapat, és mi a közösség fontos része. Amikor különböző pályákra és versenyekre mész, az edzők megbeszélik a megfelelő viselkedést abban az étteremben, ahol ebédelsz a meccsek között. Többet megtudhat a játék tiszteletéről és minden érintett játékvezetőről, minden edzőről és minden önkéntesről. Mit szólnál ahhoz a szállodához, ahol megszállsz, miközben különböző helyszínekre utazol a hétvégi tornára.

Még csak a negyedik éve játszol, és van még mit tanulnod.

6) Üdvözöljük az Atom and Rep Hockey Tryouts programban

Kérjük, vegyék észre a szülőket, hogy kemény munkára van szükség ahhoz, hogy gyermekük képviselővé váljon. Ha úgy gondolja, hogy gyermeke az a különleges játékos, ne feledje, hogy valahol mindig van jobb játékos. Néhány ilyen gyerek egész tavasszal és nyáron azon dolgozott, hogy képviselőcsapatot hozzanak létre. Lehet, hogy még mindig nem sikerül. Neked, mint szülőnek megvan a saját véleményed arról, hogy kinek kell ott lennie vagy kinek nem. Az értékelők és az edzők mindent megtesznek annak érdekében, hogy olyan csapatot válasszanak, amelyről azt hiszik, hogy győztes csapat lesz. Nem fogsz egyetérteni velük minden döntésben, akár meghozza a szupersztárod, akár nem. Végül is ő volt a legjobb gyerek az elmúlt évek csapatában. Nos, üdvözöljük a valóságban, hogy a gyerekek, akikkel jelenleg versenyeznek, egy évvel idősebbek és nagyobb tapasztalattal rendelkeznek. Nincs semmi baj azzal, ha a gyereked a második vagy harmadik repülési csapatban játszik.

Ott van a gyerek, hogy megtanulja a jégkorongot, szórakozzon és életvezetési készségeket tanuljon, vagy teljesíti élete álmát, hogy a show-ban játsszon. Ez egy nehéz év egyesek számára. Néhányan úgy gondolták, hogy szupersztárjuknak egy képviselőcsapatban kellene szerepelnie, de nem sikerült. Így hát a szülők elmennek egy másik egyesületbe vagy téli klubba kipróbálni. Egyesek együtt abbahagyják a jégkorongozást, mert a szupersztár túl jó ahhoz, hogy házat játsszon. Ez az első év, ne izzadj, mindig van következő év.

Mellesleg, említettem-e, nyisd ki a pénztárcádat, ha repivel játszol. Extra játékok, edzések és utazási versenyek, melyeket anya és apa finanszíroz, vagy sok adománygyűjtést szerveznek az egyes csapatok szülei.

6) A kapcsolatfelvétel ideje

Nos, ez néha ijesztő a játékosoknak, de még ijesztőbb a szülőknek. Az első évben a játékosoknak egy ütőklinikán kell részt venniük, mielőtt kipróbálnák vagy értékelnék. Nagyszerű, egy óra ütési oktatás, mielőtt a deszkákba zúdítaná őket egy második éves gyerek, aki kétszer akkora és súlyú, mint a te kis gyors szupersztárod. Igen, néhány gyerek a tavaszt játszotta, és némileg kiélvezte, de a második éves szörnyetegnek több mint egy éves tapasztalata van abban, hogyan kell a szupersztárt a táblán keresztül vinni. Ez a jégkorong egy teljesen más szintje, és csak azért, mert a te kis Johnnyod az Atomban játszott, még nem jelenti azt, hogy a peewee-ben is játszani fog. Ez nem csak a kapcsolat; a sebesség, a döntések és a pozicionálás egy egészen más szint felett van. Sok nagyon gyors korcsolyázó teljesíti a repülés első két évében, de Peewee-ben küzd. Gyorsan kell tanulnod, hogy elkerüld a Szörnyeteget, azt a kölyköt, aki megnőtt a lábfeje és hízott ötven kilót, és most tizenhárom éves, és teljes sebességgel tör rád. Eltart egy ideig, amíg a szupersztár arra gondol, hogy meg tudja csinálni a díszes dandy toe drag mozdulatokat, mielőtt egy második év szörnyvédő embere a hátára állítja. Az edzői stábnak ezután ki kell kaparnia a jégből, és a kedves szomszéd gyerek, Szörny, akivel a szupersztárod utcai hokizik, azt mondja: „Üdvözöljük a peewee-ben”.

Ez az első év, amikor képviselőcsapatai kvalifikálhatják magukat a provinciálisok közé. Ha van esélye elmenni, MENJEN, lehet, hogy nem fordul elő még egyszer. Élvezze az élményt, és gratuláljon a gyerekeknek, hogy keményen odajutottak.

7) A WHL-tervezet itt van

Nagyon fontos bekerülni az AAA csapatba, mert ott vannak a felderítők. Igen, itt figyelnek a cserkészek, de emlékszel, amikor Johnny hat éves volt, és szórakozásból szeretett volna jégkorongozni? Ne gyakoroljon annyira nyomást a tizenhárom éves, elsőéves Bantam-játékosára, hogy többé ne szórakozzon a játékban. Ez egy nagy év ezeknek a srácoknak, az első éves gimnázium, beütött a pubertás, a lányok kezdenek telefonálni, és amúgy is azt hiszik, hogy többet tudnak, mint te, akkor miért drukkolsz ennyit.

Amit emlékezned kell, hogy mindez a játékoson múlik, irányíthatod és javaslatokat adhatsz nekik, de te nem teheted meg. Még jobb, ha találsz valakit, aki legalább junior A jégkorongot szerzett, és mit kell tenni a mai világban. Meglepődhet, legalább heti két meccs, hetente két-három edzés, szárazföldi jégkorong-specifikus legalább hetente egyszer, valamint az erőkondicionálás lehetősége a játékosok fizikai fejlettségi szintjétől függően. Ja, és említettem a házi feladatot.

Most beszéljük meg a második év Bantamot. Gratulálunk, hogy bekerültél az AAA csapatba az egyesületedben. Most ott lesznek a felderítők. Nos, vedd figyelembe, hogy melyik szinttel fogsz játszani. A legtöbb felderítő csak a felső szakadást nézi. Oké, tegyük fel, hogy a csapat a legfelső szakadásban van. Az edzői stábtól függően csókolózzon a hét minden estéjén és minden hétvégén, jó vétel. Sok időt fog tölteni a jégpályán. Több mint 70 játékot játszhat az ország egész területén a versenyeken. Mindössze egy további bevételi forrásra lesz szüksége. Ne aggódjon, a játékos vissza fog fizetni, ha aláírja a szerződést a nagy show-ban. Oké, térjünk vissza a WHL drafthoz. A játékosod tizennégy éves; liga meghatározott csapatába draftolják. Lássuk, mit is jelent ez valójában. Ha az első vagy a második, esetleg harmadik körben draftolják, akkor valóban a WHL-ben játszhat. Most ehhez a csapathoz tartozik, és nem dönthet úgy, hogy egy másik WHL-csapatban játszik, el kellene cserélni. Hacsak a csapat nem dobja le őket a védett listáról, említettem, hogy ez bármikor megtehető, amikor a csapat úgy érzi, hogy máshol talált egy védtelen játékost?

8) Törp őrnagy

Tegyük fel, hogy a játékosodat draftolták. A csapat azt akarja, hogy játsszon Major Midget-et. Remek, de a Major Midget nem mindig a legjobb csapat. Ez sajnálatos, de a legjobb játékosok nem mindig ezt az utat választják. Ennek oka lehet az anyagi kötelezettségvállalás, vagy az edzői stáb választása bármelyik csapatnál. Van választásod. Volt olyan AAA Midget csapat, amelyben jobb játékosok voltak, mint Major Midget. Nem ez volt a BC Hockey terve, de megtörténik. A Major Midget állítólag egy Elite Midget program a BC gyerekeknek.

9) Junior

Tehát meghívást kapott a Prospects táborba a W-ben. Jó neked. Van tartalék terved? Érdemes ezt megfontolni, mivel a legtöbb elsőéves játékos nem játszik. Vagy lehet, hogy a negyedik vonalon állsz, érezni fogod a dolgokat, és novemberben egyszer csak, bumm, az edző hazaküld. Most mi. Győződjön meg arról, hogy van egy hely, ahol játszani szeretne, például Junior A vagy B. Ez megtörténhet.

Ha ezt a döntést az edzőtáborban hozták a játékosodra, legyen egy Junior A vagy B csapat, akivel együtt dolgozol. A Junior A a BCHL-ben egy nagyszerű program, mivel a legtöbb csapat a következő szintre akar jutni, nem mindegyik, de a legtöbb, ne feledje, hogy ez is a győzelemről szól.

10) Nem draftolt játékosok

Hé, ne törődj vele. Ha a jégkorong az, amit a játékosod akar, akkor a TE játékosodnak kell bebizonyítania, hogy a felderítők tévednek. Nem ez lenne az első és nem is az utolsó alkalom, hogy hibát követnek el. Fejleszd a játékos képességeit, és próbáld ki a Junior A vagy B csapatban. Ez egy nagyszerű hely, ahol nagyszerű edzőket kaphat a volt NHL-es fizetőktől és néha még edzőktől is.

11) Juvy

Ha a játékosod ezen a szinten játszik kisebb jégkorongszövetségedben, büszke szülőnek kell lenned. Ez a legnehezebb motiváció. A játékosnak meg kell hajtania magát minden edzésre és játékra. Az edzések általában a megfelelő időpontban 22:00-kor vagy hétvégén vannak. Ezek a gyerekek elkötelezték magukat a csapat mellett, és kihagyják azt a fantasztikus bulit, amely a környéken zajlik. És ne feledje, hogy a legtöbben vagy főiskolán tanulnak, vagy teljes munkaidőben dolgoznak. Hé, még mindig van esélyük játszani a Provincialsban. Légy büszke szülő.

12) Köszönöm,

Video about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now

You can see more content about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now on our youtube channel: Click Here

Question about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now

If you have any questions about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now was compiled by me and my team from many sources. If you find the article My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3712
Views: 93594559

Search keywords My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now

My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now
way My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now
tutorial My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now
My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now free
#Hockey #Dream #Parents

Source: https://ezinearticles.com/?The-Hockey-Dream-For-Parents&id=2439065

Related Posts

default-image-feature

Can My 3 1 2 Month Old Eat Baby Food Trying To Conceive After Miscarriage: 3 Simple Yet Powerful Steps To Sustaining Your Next Pregnancy

You are searching about Can My 3 1 2 Month Old Eat Baby Food, today we will share with you article about Can My 3 1 2…

default-image-feature

My 1 Year Old Wakes Up Screaming In The Morning 8 Secrets to Reduce Stress

You are searching about My 1 Year Old Wakes Up Screaming In The Morning, today we will share with you article about My 1 Year Old Wakes…

default-image-feature

How To Get 1 Week Old To Sleep In Bassinet Does Colic Increase Shaken Baby Syndrome?

You are searching about How To Get 1 Week Old To Sleep In Bassinet, today we will share with you article about How To Get 1 Week…

default-image-feature

My 1 Year Old Wakes Up Every Hour At Night The Importance of Setting Goals and Schedules

You are searching about My 1 Year Old Wakes Up Every Hour At Night, today we will share with you article about My 1 Year Old Wakes…

default-image-feature

My 1 Year Old Wakes Up 5 Times A Night Discovering and Using Your Gifts For God

You are searching about My 1 Year Old Wakes Up 5 Times A Night, today we will share with you article about My 1 Year Old Wakes…

default-image-feature

Can My 1 Year Old Lay On My Pregnant Belly What Every Pregnant Woman Must Know

You are searching about Can My 1 Year Old Lay On My Pregnant Belly, today we will share with you article about Can My 1 Year Old…