My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own Home Schooling: Educating the Teachers

You are searching about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own, today we will share with you article about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own is useful to you.

Home Schooling: Educating the Teachers

Hajnali 5:30 van egy nyári napon. Úgy kellene aludnom, mint a világ többi részének, gyapjas takaróba burkolózva annak a bizonyosságnak, hogy ma nincs munka, csak vakáció. De nem igazán tudok aludni. Ez az első nap az iskolában, látod.

Van egy régi tanuláselmélet, amely szerint az oktatás nem arról szól, hogy új dolgokat tanítsunk a diákoknak, hanem csak arra emlékeztetjük őket, amit már eredetileg tudnak.

Ez egy előkelő elmélet, amely azt feltételezi, hogy mindenki az, akit a régi főiskolai elnököm „taníthatónak” nevezett volna, hogy a tudás, akárcsak az igazság, nem relatív, hanem a saját síkon létezik, párhuzamosan a miénkkel, és kinyilatkoztatás útján érhető el.

Csak meg kell mutatni az orákulum kamrájához vezető rejtett utat, úgymond, és minden lelepleződik.

Néha azonban nem a diáknak, hanem a tanárnak kell utat mutatni.

Talán annyira beleéltük magunkat mások szükségleteibe, annyira hozzászoktunk a saját kényelmünkhöz, hogy mi, modern emberek sokszor nem figyelünk a szemünk előtt lezajló tragédiákra. Különösen a gyermekeinket nevelni próbáló szülők esetében úgy tűnik, hogy fal van a szemünk előtt, amely oly gyakran megvéd minket az igazságtól.

Abban a reményben helyezzük el gyermekeinket az iskolákba, hogy megtanulják azt, ami a világban való túléléshez szükséges: tényeket, számadatokat, szociális rátermettséget, érdeklődő elmét, vállalkozó szellemet.

Meg fogunk jelenni és támogatni fogunk iskolai összejöveteleken, osztálytermi kirándulásokon, végtelen adománygyűjtéseken, sporteseményeken stb., ad nauseum.

Osztálytermi felszerelést, kíséretet, szállítást, könyvtári személyzetet, sőt irodai támogatást is biztosítunk, mindezt abban a reményben, hogy jó példával előmozdítjuk gyermekeink oktatását, és felszabadítjuk a tanárokat, hogy azt csinálják, amit a legjobban értenek.

Túl gyakran azonban, amit a szülők kapnak ebből az alkuból, az nem az, amit ígértek. A derűs, lendületes, lendületes tudósok helyett olyan gyerekeket adunk vissza, akik letargikusak, levertek és kimerültek minden kreativitásukból, ami valaha volt bennük. Olyan gyerekeket kapunk, akiket beletankoltak a politikai korrektségbe – vagyis az arrogáns nyavalygás művészetébe –, de alig tudnak szaporodni. Olyan gyerekeket kapunk, akiket a „tudomány” órán megtanítottak az újrahasznosításra, hogy „megmentsék” a bolygót, de nem tudják elmagyarázni, hogyan marad a repülőgép a levegőben, vagy hogyan működik a belső égésű motor. Olyan gyerekeket kapunk, akiket kénytelenek megjegyezni Dr. Martin Luther King „Van egy álmom” beszédét, és évente részt vesznek a Cinco de Mayo-ban, de akik nem tudnak mást megmagyarázni a fehér emberek hozzájárulásáról a világhoz, mint hogy betegségeket hoztak Észak-Amerikába.

Egyes iskolákban nem szokatlan, hogy a tanulók fele abbahagyja a középiskolai év előtt. Azok közül, akik ott lógnak, sok felsős még egy nyolcadikos felsőfokú vizsgát sem tud letenni, hogy megszerezze a diplomáját.

És csak hogy a szülői élvezetet növeljük, a gyerekek az út során szinte biztosan ki voltak téve a melegszexnek, az orális szexnek, a házasság előtti szexnek, a fogamzásgátlásnak, az abortusznak, az illegális droghasználatnak, az alkoholizmusnak, a nihilizmusnak és az ateizmusnak. Mindezt az iskola égisze alatt, és még a hatodik osztály – óvoda – előtt, ha egyes törvényhozók akarják. A szünet és az iskola utáni idő, mielőtt a szülők hazajönnek, bőséges lehetőséget biztosítanak a gyerekeknek, hogy a gyakorlatba ültessék át a „skool”-ban tanultakat.

A szülők magániskolákban kereshetnek segítséget, de gyakran az, amivel találkoznak, nem jobb, csak drágább. Ha elég gazdag vagy, akkor is vásárolhatsz gyermekeidnek valódi oktatást. Ha csak jómódú vagy, akkor valószínűbb, hogy az orron keresztül fog fizetni, és gyermekei olyan oktatásban részesülnek, amely viszonylag mentes az állami iskolák szex- és drogoktatási tantervétől, valamint a játszótéri zaklatás erőszakosabb formái. De többnyire a tanítás többi része ugyanaz, különösen, ha olyan államban él, mint Kalifornia, ahol a magániskolák annyira szabályozottak, hogy gyakran csak feladják, és ugyanazokat a könyveket, ugyanazokat a tanterveket használják ugyanabban az időben. táblázatok és ugyanazok a tesztek “előkészítési” eljárásai, mint az állami iskoláknál. Ha szerencséd van, lesz egy kis időd egy kis hitoktatásra.

Ez volt a tapasztalatunk. Mivel én magam nem vagyok nagy céges, igen, gyakran álltunk a gazdasági ranglétra alsó fokán. Ennek ellenére sikerült a fiunkat magániskolákba adnunk a költségek ellenére. Nem jöhetett szóba, hogy a helyi állami általános iskolánkba küldjük. Amikor először mentünk abba az iskolába, három gyereket kezelt az iskolai nővér, miután megverték őket a folyosón. Másodszor, amikor elmentünk abba az irodába, a rendőrök ott beszélgettek egy fiúval, aki úgy nézett ki, mint a negyedik osztályos.

Így hát bevettük a fiunkat egy helyi magániskolába, nagy reményekkel a jobb dolgok felé. Most, amikor elkezdte az óvodát, majdnem egy egész évvel fiatalabb volt a többi osztálytársánál a születésnapi megszakítások furcsasága miatt, de így is sok felett tesztelt. Ez a ragyogó pillanat azonban nem tartott sokáig. Hamarosan közölték velünk, hogy a fiunknak logopédusra van szüksége, mert bizonyos szótagokat nehezen ejt ki. Visszavittük a helyi állami iskolánkba, ahol valójában egy igazi logopédus is dolgozott, és öt perc elteltével kijelentette, hogy nem csak normális a korához képest, de rendkívül okos is, és úgy tűnt, hogy néhány évvel előrébb járt. a szókincsét, még ha a “th” hangjait még nem is tudta teljesen kiejteni.

Miután túljutottunk ezen az akadályon, megtudtuk, hogy az iskolában kiakadtak. Az iskola állítólagos szigorú „nincs zaklatás” politikája ellenére fiunk, aki egy évvel fiatalabb volt a legtöbb osztálytársánál, de magasabb is szinte mindegyiküknél, egy osztályteremben volt egy fiúval, aki majdnem két évvel volt idősebb a legtöbb osztálytársánál. az óvodások. Így most azon kaptam magam, hogy el kell magyaráznom a szelíd 5 éves gyermekemnek, hogyan kell bánni egy 8 éves, fejlődési nehézségekkel küzdő gorillával, aki szerette ököllel kifejezni magát. Végül rávettük az igazgatót, hogy intézkedjen, miután a tanár nem csinált semmit, de a tanára kárára, aki most “ellenségnek” tekint minket és a fiunkat, amiért bajba került.

És ez csak a kezdete volt a magániskolákkal kapcsolatos tapasztalatainknak. Egyszer a fiúnk látott valamit a tévében, amikor az osztály Krisztus szenvedését tanulta az iskolában, és valahogyan, valahol megjegyzést tett valakinek: “Ó, ölj meg.” Szerintem azért, mert rossz színű zsírkrétát használt, vagy ilyesmi. Hirtelen az akkori első osztályos tanulónk állítólag megöli magát, veszélyt jelenthet másokra, yada yada. Elvisszük hát az első zsiradékához, aki normálisnak, de szokatlanul fantáziadúsnak és meglepetésre szóban tehetségesnek mondja, és azt mondja, hogy a fiú csak eljátszott valamit, amit hallott. Nem igazán lepődtünk meg, de mégis megkönnyebbültünk, hogy minden normális.

Hadd mondjam el, hogy miután valami ilyesmi megtörténik, soha többé semmi sem normális. Hirtelen mi lettünk a páriák, akik a következő Columbine gyereket neveltük. Ekkor még nem tudtunk időpontot venni. És a fiunk tisztában volt vele. Séta közben lehajtotta a fejét, egyedül játszott a szünetben, és elkaptuk, hogy “hülyének” nevezte magát, amikor a dolgok balul sültek el. Ekkor lehetőségünk nyílt egy másik iskolába jelentkezni. Végigmentünk minden körülményt, pozitív visszajelzéseket kaptunk a kérdező tanároktól és így tovább, de az egyik döntő tényező a fiunk óvónőjének levele volt az új iskolának. A levelet nem láthattuk, de a kérdezőbiztosok hangneme drasztikusan megváltozott, miután elolvasták.

Szerencsére volt még lehetőségünk egy másik iskolába kerülni, ebbe az egyetlen katolikus iskolába, ami a mi felekezetünk. Ismét nagy reményeket fűztünk a jobb eredményekhez. Ezek a remények ismét szertefoszlottak. A fiunk egy osztályteremben kötött ki egy elsőéves tanárnővel, aki rögtön a bajkeverőnek tartotta, bármilyen okból is. Ennek a tanárnőnek, mint később megtudtuk, szokott kiabálni a gyerekekkel, és agressziójának nagy részét a fiunkon vitte ki. Elkezdte utálni az iskolát, és nem akarta megcsinálni azt a hihetetlen mennyiségű házi feladatot, amelyet minden este felhalmoztak. A következő tanár sokkal kedvesebb volt, de addigra megtörtént a kár. Annak ellenére, hogy a fiunk tökéletesen meg tudta csinálni a házi feladatát (amikor akarta), rendszeresen elbukta a teszteket, mert azok időkorlátosak voltak, és pánikba esett, mert hallotta, hogy a korábbi tanára a szomszéd gyerekekkel kiabál.

Csak hogy a sérelmet sértsük, végre rájöttünk, hogy az iskolai tanterv ugyanaz, mint az állami iskolák által készített tanterv. Ugyanazokat a szövegeket használták, és ugyanazt a nevetséges ütemtervet alkalmazták, napi 8-10 alanyból, ami alig enged időt az információ befogadására, még kevésbé annak megértésére. Később megtudtuk, hogy azok a szülők, akiknek gyerekei jól tanultak az órán, iskola után Kumon órákra jártak. Amikor a fiunknak extra segítségre volt szüksége a szorzásban, azt mondták nekünk, hogy tanítani kell. Nos, az iskola oktatóinak nem volt idejük ránk. Megkerestük az ifjúsági igazgatót, mert tinédzsereinek szolgálati kreditre van szüksége a középiskola elvégzéséhez. Senki sem jelentkezett önként, hogy nevelje a fiunkat. Végül azt mondták nekünk, hogy profi oktatója KELL. Kaptunk egy nevet, állítólag egy plébánosé, de nem volt elérhetőségünk. Ez a személy nem szerepelt a plébánián vagy az iskola hivatalában. Az igazgató, aki ajánlotta őt, soha nem jelentkezett számmal. Felvettük a kapcsolatot a templom apácáival. Ennek a rendnek a feladata a gyermekek tanítása. Ez az ő koncertjük. Öt percen belül visszajött hozzánk, és azt mondta, hogy az egyik nővér tanítani fogja a fiunkat, de beszélni akartak a tanárával, mielőtt összeállítanák az órarendet. Nyilván beszéltek a tanárával, aztán hirtelen nem tudtak segíteni.

Tehát végső soron a saját egyházi iskolánk, amely laikus tanárokat használ az állami tankönyvek oktatására, boldogan elfogad több ezer dolláros tandíjat, de nem tudja megfelelően tanítani a gyerekeknek a matematikát, és arra kényszeríti a szülőket, hogy kiegészítsék valamelyik programmal, mint például a Kumon. vagy esetünkben nem létező oktatók.

Valahol 25 000 és 30 000 dollár között költöttünk tandíjra, egyenruhákra és egyéb költségekre abban a hiú reményben, hogy gyermekünket tisztességes oktatásban részesítjük. Csak annyi történt, hogy a túlfizetett idegenek garmadája lassan megfojtotta a kíváncsiságát és leverte a tanulás iránti vágyát, így 8 évesen egy köteg idegszála lett.

Néha a pedagógust kell emlékeztetni arra, amit már tud. A gyermekem túl fontos nekem, és azt hiszem, egyszer a világnak is ahhoz, hogy egy szeszélyes állami vagy magánoktatási rendszer kezében maradjon, amely végső soron arra van kialakítva, hogy megfelelő drónokat állítson elő, nem gondolkodókat. Mi, a szülei, nem nézhetjük csak úgy, ahogy az élet kifacsar belőle, mint a citrom levét.

A valóság az, hogy a legtöbb szülőhöz hasonlóan mi is túl sokáig hagytuk, hogy ez megtörténjen, mert kényelmes volt hagyni, hogy fiunkat idegenek neveljék.

Nem több.

Elkezdtük kiegészíteni az oktatását egy helyi otthoni oktatási program anyagaival, amikor elkezdett osztályzati gondjai lenni, és “tartalékként” a majom üzleti iskola adminisztrátorai miatt, mint például az új tanulók “próbaidőre” bocsátása. ok.

Úgy döntöttünk, hogy belevágunk, és csak otthon tanulunk. Változás lesz ez, az biztos, és nagy felelősséggel jár, de az a hihetetlen javulás, amit már láttunk fiúnk hozzáállásában és rátermettségében, megéri.

Sok szülővel találkoztam a miénkhez hasonló történetekkel. Úgy tűnik, egy növekvő mozgalom részesei vagyunk, hogy visszavegyük az oktatást a rendszert irányító molnároktól.

Mivel magam is átéltem a rendszert, és láttam, hogy mit csinált a gyerekemmel, már nem hiszek az oktatási rendszer “reformjában”, az osztálylétszám csökkentésében vagy a tanárok fizetésének emelésében. Ha a kormány ragaszkodik az oktatáshoz való hozzányúláshoz, akkor arra van szükség, hogy nagyban felszámoljuk azt, ami most van. A helyettesítési rendszer azokkal a tanárokkal kezdődne, akiket nem az “oktatás” tantárgyból képeznek, az adminisztrátor/tanár aránya 1:20, megszüntetné az értelmetlen osztályzati skálát, és lehetővé tenné, hogy a tanulók a saját helyükön teljesítsenek. saját sebesség a szükséges készségek terén.

Honnan tudhatom, hogy ez működne? Mert lényegében ezt hoztuk létre a saját otthoni oktatási csoportunkkal, és látványosan jól működik. Vannak gyerekek, akik ugyanazon a programon mentek keresztül, és 15 éves korukra beiratkoztak az egyetemre. A programban részt vevő vagy korábban a programban részt vevő tizenévesek közül sok sikeres vállalkozással rendelkezik. A fiam még csak 8 éves, szóval még sokat kell dolgoznunk és fejlődnünk, de hosszú idő óta most először ő és a szülei is alig várják.

Video about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own

You can see more content about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own on our youtube channel: Click Here

Question about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own

If you have any questions about My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own was compiled by me and my team from many sources. If you find the article My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own

Rate: 4-5 stars
Ratings: 7999
Views: 13964054

Search keywords My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own

My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own
way My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own
tutorial My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own
My 1 Year Old Will Not Sleep On His Own free
#Home #Schooling #Educating #Teachers

Source: https://ezinearticles.com/?Home-Schooling:-Educating-the-Teachers&id=223796

Related Posts

default-image-feature

My 1 Year Old Will Not Sleep In His Cot Learn the History Behind the Historical Harley Davidson Logo

You are searching about My 1 Year Old Will Not Sleep In His Cot, today we will share with you article about My 1 Year Old Will…

default-image-feature

How Long Can My 1 Month Old Go Without Eating Weight Loss Portion Control

You are searching about How Long Can My 1 Month Old Go Without Eating, today we will share with you article about How Long Can My 1…

default-image-feature

My 1 Year Old Will Not Eat After Stopping Formula Barcelona, Spain in February 2006 Was Fabulous

You are searching about My 1 Year Old Will Not Eat After Stopping Formula, today we will share with you article about My 1 Year Old Will…

default-image-feature

Best Place To Get Shoes For 1 Year Old Boy Kids Dance Class – Tips for Kids

You are searching about Best Place To Get Shoes For 1 Year Old Boy, today we will share with you article about Best Place To Get Shoes…

default-image-feature

My 1 Year Old Wants To Eat All The Time The 1,000 Hour Challenge

You are searching about My 1 Year Old Wants To Eat All The Time, today we will share with you article about My 1 Year Old Wants…

default-image-feature

My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now A Resilient Heart – A Personal Story

You are searching about My 1 Year Old Wants Dady All The Time Now, today we will share with you article about My 1 Year Old Wants…