Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old Sins of the Flesh

You are searching about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old, today we will share with you article about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old is useful to you.

Sins of the Flesh

Kun luemme Uutta testamenttia, emme voi olla huomaamatta, kuinka suuri osa tekstistä on omistettu synnille. Se ei ole sattumaa. Meidän täytyy muistaa, että Kristus kuoli lunastaakseen meidät synnistä. Kun otetaan huomioon hänen uhrinsa, jatkaminen synneissämme olisi kiittämättömyyden huippu. Tietysti on henkilökohtaisempi syy pidättäytyä synnistä. Rangaistus on ankara.

Ennen kuin käsittelemme kaikenlaisia ​​syntejä, sallikaa minun sanoa heti alussa: En saarnaa! Puutteeni ovat luultavasti yhtä suuria tai suurempia kuin sinun. Aion tehdä seuraavissa neljässä aiheessa vain kertoa teille, mitä pyhissä kirjoituksissa on sanottavaa synnistä ja sen seurauksista. Ja esittää se sellaisella tavalla, että se voidaan muistaa.

Et löydä Raamatusta luokiteltuja syntejä, vaikka monet niistä mainitaan, satunnaisesti hajallaan kirjoituksissa. Silti kaikki synnit näyttävät kuuluvan neljään laajaan luokkaan: lihan synnit, mielen tai hengen synnit, synnit muita ihmisiä vastaan ​​ja syntit suoraan Jumalaa vastaan.

Aloitetaan aistillisimmasta kategoriasta. . . Lihan synnit. (Katsomme kolme muuta aihetta myöhemmissä artikkeleissa.)

Sins of the lihan on melko vanhanaikainen tapa ilmaista se, mutta se on osuva kuvaus. Termi tarkoittaa, että emme hallitse ruokahaluamme. Tähän ryhmään kuuluvat: irstailu, juopuminen, joutilaisuus ja seksuaalinen moraalittomuus.

Irstailu

Määritelmän mukaan irstailu tarkoittaa aistillisten halujemme karkeaa tyydytystä. Paavali ja Pietari molemmat varoittavat meitä olemaan harjoittamasta irstailua tai orgioita. (Room. 13:13) (1. Piet. 4:3) Irstailu ja orgiat ovat syntisiä tekoja. Ne, jotka elävät tällä tavalla, eivät peri Jumalan valtakuntaa. (Galatalaisille 5:19-21)

Sananlaskut viittaavat ahmattisiin kahdesti: “Jumalaisista ja ahmattisista tulee köyhiä, ja uneliaisuus pukee heidät rievuihin.” (Sananlaskut 23:21) Ja “Se, joka pitää lain, on ymmärtäväinen poika, mutta ahmattimies häpäisee isänsä.” (Sananlaskut 28:7)

Uusi testamentti puhuu kerran ahmattisista. Paavali lainasi kuudennella vuosisadalla eKr. runoilijaa, Epimenidesta, joka sanoi: “Kreetalaiset ovat aina valehtelijoita, pahoja raakoja, laiskoja ahmattajia.” (Tiitus 1:12)

Pitäisikö käsityksemme irstailusta rajoittua ruokaan ja seksiin? Selvästikin ne mainittiin, koska ne olivat kaksi ensimmäisellä vuosisadalla vallitsevaa kiusausta. Meillä on nyt enemmän houkuttelevaa. Nykyään voimme tuhota kehomme tupakoimalla, juomalla tai huumeilla. Ja voimme tuhota taloutemme pelaamalla.

Jumala antoi meille aivot syystä; hän odottaa meidän käyttävän niitä. Terve järki varmasti kertoo meille, vaikka nautinto on sinänsä viaton, turvallisin sääntö on: ei mitään liiallista. Tupakoinnin, huumeiden ja uhkapelien tapauksessa luultavasti paras neuvo on sanoa “ei”.

Paavali kirjoitti efesolaisille kehottaen heitä välttämään juopumista, mikä johtaa irstauttamiseen. (Efesolaiskirje 5:18) Tämä johtaa lihan toiseen syntiin. . .

Juopuminen

Vaaditaanko kristittyjen olevan teetotalers? Olen kuullut tämänsuuntaisia ​​saarnoja. Pyhät kirjoitukset kertovat meille kuitenkin toisenlaisen tarinan. Muistatko Jeesuksen ensimmäisen ihmeen?

Hääjuhlassa Galilean Kaanassa Jeesus käski palvelijoita täyttää vedellä kuusi kivipurkkia, joissa kussakin oli 2-30 gallonaa. Kun he täyttivät ne ääriään myöten, Jeesus sanoi: “Vedä pois ja anna se pidon isännälle.” He tekivät. Maistuttuaan juhlamestari ihmetteli ääneen, miksi he olivat säästäneet parhaan viinin viimeiseen asti. (Joh. 2:1-10)

Ja sitten on Paavalin neuvo Timoteukselle: “Lopeta vain veden juominen ja käytä vähän viiniä vatsasi ja toistuvien sairauksiesi vuoksi.” (1. Timoteukselle 5:23)

Lue myös kirkon diakonien kelpoisuusvaatimukset. “Samoin diakonien tulee olla kunnioituksen arvoisia miehiä, vilpittömiä, ei paljoa viiniä nautiskelevia.” (1. Timoteukselle 3:8) Huomaa, että hän ei sanonut “mitään viiniä”, hän sanoi: “paljon viiniä”.

Ilmeisesti Jeesus tai Paavali eivät pitäneet viinin juomista syntinä.

Tässä on toinen asia. “Viinipuun hedelmä” edustaa Kristuksen verta Herran ehtoollisessa. Meidän tulee ottaa se hänen ja hänen uhrinsa muistoksi. Jäähdytystä edeltävinä päivinä rypälemehu käysi nopeasti Lähi-idän helteessä. Näin ollen varhaiskristityt joivat suurimman osan vuodesta viiniä Herran käskyn mukaisesti. Kristinusko ei ole tyhmä uskonto. Humaluus on kuitenkin toinen juttu.

Jeesus varoitti meitä: “Ole varovainen, muuten sydämenne painautuu levottomuuteen, juopumiseen ja elämän huoleen, ja se päivä sulkeutuu yllättäen kuin ansa.” (Luukas 21:34)

Paavali luettelee juopumista irstailulla ja orgioilla ja tuomitsee kaikki kolme. (Room. 13:13) Hän kutsuu sitä syntiseksi luonteeksi ja varoittaa meitä siitä, että juopot eivät peri Jumalan valtakuntaa. (Galatalaisille 5:21)

Alkoholijuomien sääntö on kohtuus, ei raittius. Tietenkään pidättäytymisessä ei ole mitään väärää. Mutta kristinusko ei vaadi sitä.

Joutilaisuus

Joillekin ihmisille maailman helpoin asia on – ei mitään. Laiskuus ja laiskuus ovat heille luonnollisia. Oletko huomannut? Ruuvia on helppo hankkia; meidän on työskenneltävä niiden hyveiden parissa.

Ensimmäisessä kirjeessään tessalonikalaisille Paavali varoittaa joutilaita. (1. Tessalonikalaiskirje 5:14) Ja toisessa kirjeessään Paavali käskee seurakuntaa pysymään erossa kaikista veljistä, jotka ovat joutilaina. Kun olimme teidän keskuudessanne, ette nähneet meitä joutokäynnillä. Me työskentelimme. Ja me annoimme sinulle tämän säännön: Jos ihminen ei tee työtä, hän ei syö. . . . Jos joku ei noudata näitä ohjeita, erottele hänet, äläkä saa olla tekemisissä hänen kanssaan ennen kuin hän häpeää itseään. Älä kohtele häntä vihollisena, vaan kehota häntä perheenjäsenenä. (2. Tessalonikalaiskirje 3:6-10)

Paavali: “Ne, jotka ovat luottaneet Jumalaan, voivat olla varovaisia ​​omistautuakseen hyvän tekemiseen. Nämä asiat ovat erinomaisia ​​ja hyödyllisiä kaikille.” (Tiitus 3:8)

Paavali myös varoitti seurakuntaa olemaan tukematta alle 60-vuotiaita leskiä, ​​koska heistä saattaa tulla laiskoja, juoruja ja kiireisiä. (1. Timoteukselle 5:13)

Kuinka vakava on joutilaisuuden synti? Paavali ei pitänyt sitä vähäisenä rikoksena. Ensimmäisessä kirjeessään Timoteukselle hän kirjoittaa: “Jos joku ei pidä huolta sukulaisistaan ​​ja varsinkin lähiomaisistaan, hän on kieltänyt uskon ja on pahempi kuin epäuskoinen.” (1 Timoteukselle 5:8)

Joutilaisuus yhdessä irstailun ja juopumisen kanssa ei ole kristinuskossa sallittua.

Seksuaalinen moraalittomuus

Kristillinen seksisääntö on yksinkertainen ja suoraviivainen. Kaikki avioliiton ulkopuolinen seksi on ehdottomasti kiellettyä. Sinkkujen tulee pidättäytyä seksistä. Naimisiin menneiden on pysyttävä uskollisina puolisolleen kuolemaan asti.

Kumpi on mielestäsi vaikeampi? rakastaa vihollisiasi tai elää siveyttä koko eliniän. Molemmat ovat vastoin luonnollisia vaistojamme. Jumala kuitenkin ymmärtää luonnolliset taipumuksemme. Hän varoittaa toisensa jälkeen haureudesta ja aviorikoksesta. Hän myös varoittaa meitä antautumasta luonnottomille haluille: seksuaaliselle perversiolle, homoseksuaaliselle ja lesbokäyttäytymiselle (Room. 1:24-27) ja miesprostituutiolle. (1 Korinttolaisille 6:9)

Meitä kaikkia ei varmastikaan houkuttele sama asia. Itse asiassa menisin niin pitkälle, että sanoisin, että useimmat meistä voivat ottaa useimmat kiusaukset rauhallisesti. Tietysti emme juo liikaa, emme pelaa liikaa emmekä yritä aiheuttaaksemme muille ihmisille ongelmia. Mutta kun kyse on jostain tai toisesta, joka todella kutittelee mielikuvitustamme, kuten __________ (täytä tyhjä tila valitsemallasi kiusauksella), yhtäkkiä tuhat ja yksi tekosyitä ryntää päähän.

Tiedät kuinka se menee. Mistä tahansa syystä Jumala jättää huomioimatta tämän pienen harkinnan tällä kertaa. Loppujen lopuksi emme satuta ketään muuta. Tiedämme, että kaikki muut tekevät niin tai ehkä jopa jotain pahempaa. Ja tietysti olen sydämeltäni todella hyvä ihminen. Se on kaikki millä todella on merkitystä. Jumalan reilua. Varmasti hän näkee sen minun tavallani.

Kuinka helppoa onkaan kutsua itsemme tekemään sitä, mitä todella haluamme tehdä. Yksi pieni ongelma kuitenkin on. Jokainen tekemämme valinta johtaa meidät toiselle kahdesta tiestä. Joko me kasvamme enemmän Kristuksen kaltaiseksi rakkauden, rohkeuden ja uskon teoilla, tai sitten olemme vajoamassa hitaasti synnin ja tekosyiden likaan ja tulemme luomuksi, joka sopii vain helvettiin.

Kerro minulle, mitä mieltä olet? Kuoliko Jeesus meidän syntiemme tähden? Herättiinkö hän haudasta? Lupasiko hän meille iankaikkisen elämän, jos seuraamme häntä? Käskevätkö hän ja hänen opetuslapsensa meitä välttämään seksuaalista väärinkäyttöä? Pitäisikö meidän totella hänen käskyään? Jos vastaamme “kyllä” kaikkiin näihin kysymyksiin, meillä ei todellakaan ole vaihtoehtoa.

Kukaan ei luvannut kristinuskon olevan helppoa. Emme ole täällä tyydyttääksemme omia halujamme, olemme täällä totellaksemme Kristuksen käskyjä. Jos hän sanoo “tee”, me teemme; jos hän sanoo “älä”, me emme. Tiedämme tietysti, että kaikki, mitä hän meille sanoo, on todella meidän omaksi parhaamme.

Paavali antaa meille tämän vakuutuksen: “Teitä ei ole kohdannut mikään kiusaus, paitsi se, mikä on yleistä ihmisille. Jumala on uskollinen; hän ei anna teitä kiusatuksi enemmän kuin kestät. Mutta kun olet kiusattu, hän tarjoaa myös ulospääsyn, että voit nousta sen alle.” (1. Korinttolaisille 10:13) Kun tämä pitää mielessä, mitä Uusi testamentti sanoo haureudesta?

Haureus

Haureus on vapaaehtoista sukupuoliyhteyttä naimattomien välillä. Kristus sanoo, että se saastuttaa ihmisen – saastuttaa hänet. (Matteus 15:18-20) Ja Ilmestyskirjassa ylösnoussut Jeesus antaa tämän ankaran varoituksen: “Mutta pelkurit, epäuskoiset, kauhistuttavat, murhaajat, moraalittomat, velhot, epäjumalanpalvelijat ja kaikki valehtelijat saavat osansa palavassa järvessä tulella ja tulikivellä, mikä on toinen kuolema.” (Ilmestys 21:8)

Myös Paavali tuomitsee haureuden sanoen, että haureudentekijät eivät peri Jumalan valtakuntaa. (1. Korinttilaisille 6:9) Hän käskee meitä pysymään poissa tästä synnistä. Katso Ef. 5:3 ja 1. Korinttilaisille 6:18-20.

Aviorikos

Aviorikos on naimisissa olevan henkilön vapaaehtoista sukupuoliyhteyttä jonkun muun kuin puolison kanssa. Jeesus kertoo meille, että aviorikos, kuten haureus, saastuttaa ihmisen ja saastuttaa. (Matt. 15:18-20) Sitten Jeesus ajaa asiansa kotiin sanoen, että jos haluat iankaikkisen elämän, älä tee aviorikosta. (Luukas 18:18-20)

Jeesus varoittaa meitä edes ajattelemasta aviorikosta. Tässä ovat hänen sanansa: “Te olette kuulleet sanotuksi: ‘Älä tee aviorikosta’. Mutta minä sanon teille, että jokainen, joka katsoo naista himoiten, on sydämessään jo tehnyt aviorikoksen hänen kanssaan.” (Matteus 5:27-28)

Paavali on samaa mieltä: Avionrikkojat eivät pääse taivasten valtakuntaan. (1 Korinttolaisille 6:9)

Haureus ja aviorikos ovat luonnollisia haluja. Entä luonnottomat halut?

Perverssit, homoseksuaaliset rikolliset, lesbot ja miesprostituoidut

Paavali luettelee murhaajien, avionrikkojien, orjakauppiaiden ja valehtelijoiden kieroutuneita ihmisiä, jotka halveksivat evankeliumin terveitä opetuksia. (1. Timoteukselle 1:9–11) Hän puhuu myös homoseksuaalisista rikollisista ja lesboista. Apostoli tarjoaa tämän selityksen: Koska ihmiset palvoivat ja palvelivat luotuja asioita Luojan sijasta, Jumala antoi ne häpeällisten himojen käsiin. Naiset vaihtoivat luonnolliset suhteet luonnottomiin. Miehet tekivät sopimattomia tekoja muiden miesten kanssa ja saivat itselleen kuuluvan rangaistuksen perversiostaan. (Room. 1:25-27)

Jotkut väittävät nykyään, että Paavali ei vain pitänyt homoseksuaaleista. Siksi hän lisäsi nuo “homofobiset” huomautukset kirjoituksiinsa. Homoseksuaalien vastainen näkemys ei kuitenkaan selvästikään ole peräisin Paavalilta. Kauan ennen Paavalin syntymää Herra sanoi Moosekselle: “Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa; se on inhottavaa.” (3. Moos. 18:22) Ja taas Herra tuomitsi homoseksuaalisuuden: “Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa, he ovat molemmat tehneet sitä, mikä on inhottavaa. Heidät on surmattava; heidän verensä on heidän päällänsä. omat päät.” (3. Moos. 20:13)

Näyttää siltä, ​​että Jumala, ei Paavali, inhoaa homoseksuaalista käytöstä.

Paavali mainitsi myös miesprostituoidut. Miesprostituoidut eivät peri Jumalan valtakuntaa. (1 Korinttolaisille 6:9-10)

Tarpeeksi sanottu. Jumala ei suvaitse haureellisia, avionrikkoja, perverssiä, homo- tai lesborikollisia tai miesprostituoituja.

Pohdittavia kysymyksiä:

Mikä näistä synneistä: irstailu, juopuminen, joutilaisuus, seksuaalinen moraalittomuus on ikuisuuden menettämisen arvoinen taivasten valtakunnassa? Kumpi on ikuisuuden arvoinen helvetissä?

“Synti ei ole satuttavaa siksi, että se on kiellettyä, vaan se on kiellettyä, koska se on satuttaa.” Benjamin Franklin (1706-1790)

Huomautus: Kaikki pyhien kirjoitusten viittaukset on otettu uudesta kansainvälisestä versiosta.

Video about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old

You can see more content about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old on our youtube channel: Click Here

Question about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old

If you have any questions about Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old was compiled by me and my team from many sources. If you find the article Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old

Rate: 4-5 stars
Ratings: 4293
Views: 91664710

Search keywords Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old

Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old
way Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old
tutorial Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old
Things To Do In Gatlinburg With A 1 Year Old free
#Sins #Flesh

Source: https://ezinearticles.com/?Sins-of-the-Flesh&id=532715

Related Posts

default-image-feature

Can A Dog Still Be Teething At 1 Year Old Prevent Dog Heart Disease or Dog Liver Disease With Proper Dental Health

You are searching about Can A Dog Still Be Teething At 1 Year Old, today we will share with you article about Can A Dog Still Be…

default-image-feature

How Often Do You Give A 1 Year Old Milk Three Pieces of Breastfeeding Advice to Ignore

You are searching about How Often Do You Give A 1 Year Old Milk, today we will share with you article about How Often Do You Give…

default-image-feature

Things To Do In Florida With A 1 Year Old Us Plea Bargain Issues

You are searching about Things To Do In Florida With A 1 Year Old, today we will share with you article about Things To Do In Florida…

default-image-feature

How Often Do You Feed A 1.5 Month Old Formula How to Care For Lawns and Landscapes in Cooler Weather

You are searching about How Often Do You Feed A 1.5 Month Old Formula, today we will share with you article about How Often Do You Feed…

default-image-feature

Things To Do In Charlotte With A 1 Year Old How to Find a Nanny – 5 Tips For Finding a Good Nanny

You are searching about Things To Do In Charlotte With A 1 Year Old, today we will share with you article about Things To Do In Charlotte…

default-image-feature

Can A Baby Be Too Fat At 1 Year Old Premature Babies – How Pre-Term Babies Are Cared For

You are searching about Can A Baby Be Too Fat At 1 Year Old, today we will share with you article about Can A Baby Be Too…