What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old Nassau Travel Guide – The Complete Beginner Version

You are searching about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old, today we will share with you article about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old is useful to you.

Nassau Travel Guide – The Complete Beginner Version

Nassau on Bahaman pääkaupunki ja muodostaa suurimman osan New Providencen saaresta. Noin 70 prosenttia Bahaman kokonaisväestöstä asuu yksin tällä saarella, ja hieman alle 250 000 asukkaan kaupunki on aina täynnä elämää. Tämä suosittu matkailukohde tarjoaa kauniita hiekkarantoja, hämmästyttävän turkoosia vettä ja upean sään, joka kiinnittää vuosittain lähes kahden miljoonan turistin huomion.

Matkustaminen Nassauhun ensimmäistä kertaa voi olla pelottavaa, mutta tämän oppaan avulla tulet huomaamaan, että Bahama on yksi maailman rentouttavimmista ja stressittömämmistä paikoista. Aloita matkasi paratiisiin tämän hyödyllisen ja informatiivisen Nassaun matkaoppaan avulla.

ENNEN ALOITTAMME

Historia – Bahamalla asuivat alun perin Lucayans, jotka purjehtivat Kuubasta ja asuivat siellä satoja vuosia. Kun Christopher Columbus saapui vuonna 1492, lucayanit myytiin pian ja lähetettiin orjiksi. Kauhean viljelymaaperän vuoksi Bahama ei ollut paljon hyötyä espanjalaisille, ja ne hylättiin pian. 1600-luvulla saarista tuli merirosvojen keskus, ja useimmat kuuluisimmat merirosvot, kuten Blackbeard, kutsuivat heitä kodiksi. Englantilaiset yrittivät saada saaret takaisin ja vuonna 1718 lähettivät Woodes Rogersin tekemään työtä. Pian sen jälkeen saarelle tuli monia varakkaita yrittäjiä, jotka toivat mukanaan orjia. Kun orjakauppa lakkautettiin, monet orjat päättivät jäädä, ja heidän jälkeläisensä muodostavat suurimman osan Nassausta. Kun Kuuban kauppasaarto tapahtui, Bahamasta tuli lomailijoiden hotspot ja päätoimialasta tuli pian matkailu. Vuonna 1973 Bahamasta tuli oma maansa, ja niistä on tullut loistava paikka rentoutua vuosia.

Sää – Bahamalla on vain kaksi vuodenaikaa, kesä ja talvi, ja se ylläpitää enimmäkseen trooppista ilmastoa ympäri vuoden ja saavuttaa lämpötilan välillä 70-90 astetta Fahrenheit. Kosteus voi olla erittäin korkea riippuen siitä, millä saarella olet, mutta yleensä sää on aurinkoinen ja lämmin. Koska Bahamaa pidetään trooppisena ilmastona, sadekuuroja voi ilmaantua äkillisesti ja voimakkaasti ja ne häviävät muutamassa minuutissa. Hurrikaanikausi alkaa 1. kesäkuuta ja päättyy 30. marraskuuta, mutta sinun ei pitäisi olla huolissasi, koska useimmat hurrikaanit kaipaavat Bahamaa kokonaan.

Maantiede – Bahama sijaitsee Floridan kaakkoon, noin 187 mailia Miamista ja 345 mailia koilliseen Kuubasta. Se kattaa noin 13 940 neliökilometriä maata ja siinä asuu lähes 301 790 ihmistä. Se koostuu yli 700 saaresta, mutta vain pieni osa on asuttuja.

Kulttuuri – Bahaman ihmiset ovat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia ​​turisteja kohtaan ja yleensä auttavat sinua kaikin mahdollisin tavoin, kunhan olet vastineeksi ystävällisiä. Bahamilaiset rakastavat vitsailua ja monet ottavat uskonnon erittäin vakavasti, joten voit odottaa, että monia uskonnollisia viittauksia käytetään jokapäiväisessä keskustelussa. Vaikka rikollisuutta ei käytännössä ole turisteja kohtaan, sinun on pidettävä mielessä, että olet kaupungissa. Yksin kävelemistä varjoisilla alueilla ei suositella ja mukana tulee aina olla kumppani. Älä koskaan mene ihmisten kanssa, joita et ole koskaan tavannut tai olet tavannut äskettäin.

Milloin mennä – Vaikka Nassau on suosittu lomakohde, sillä on sesongin ja sesongin ulkopuolella. Milloin haluat mennä, riippuu vain siitä, minkä tyyppisen väkijoukon kanssa haluat olla tekemisissä. Kausi alkaa virallisesti joulukuun puolivälissä ja päättyy huhtikuun puolivälissä. Tänä aikana hotellit veloittavat enemmän, ihmisiä tulee olemaan paljon enemmän ja väkijoukot voivat olla melko ärsyttäviä. Koko maalis- ja huhtikuun ajan on kevätloma, ja monet nuoremmat opiskelijat valitsevat Nassaun parhaaksi kohteeksi. Jos et halua olla tekemisissä nuoremman väkijoukon, korkeampien hintojen ja useampien ihmisten kanssa, älä matkusta tänä aikana. Yksittäinen, nuorempi yleisö kuitenkin yleensä pitää tästä vuodenajasta.

Sesonkiaikana pidetään loppuvuotta, huhtikuun puolivälistä joulukuun puoliväliin. Hinnat ovat halvempia ja Nassaussa on vähemmän ihmisiä. Ainoa haittapuoli on, että useimmilla ihmisillä ei ole aikaa matkustaa tähän vuodenaikaan ja saatat olla lähellä rakennustöitä, koska useimmat hotellit päättävät remontoida tähän aikaan vuodesta.

MATKAAN ALKU

Suunnittelu on välttämätöntä, jotta matkasi on stressitöntä. Nassau voi olla täydellinen lomapaikka, mutta sinun on suunniteltava etukäteen ja tehtävä oikeat vahvistukset sekä tutkittava saarten asettelua varmistaaksesi, että matka on helppo ja hauska.

Mitä laittaisin päälleni – Varmista, että sinulla on oikeat vaatteet ennen lähtöä. Shortsit, topit tai t-paidat, varvastossut tai kengät ovat suositeltavaa. Hatut ja aurinkolasit ovat suositeltavia, mutta valinnaisia. Jos suunnittelet uintia, tarvitset myös uimapuvun. Suosittelen myös ottamaan mukaan kevyen sadetakin, koska sade alkaa satunnaisesti ja odottamatta.

Mitä Pakata – Varmista, että pakkaat kaikki olennaiset tavarat. Muista, että ylipakkaus on paljon parempi kuin alle pakkaaminen. Riittävä määrä vaatteita, jotka kestävät koko matkan, on suositeltavaa, ellet ole matkalla pitkäksi aikaa. Siinä tapauksessa voit pestä vaatteesi. Muista kaikki lääkkeet ja liitä niihin resepti. Tärkein asia, jonka voit muistaa, on sinun passi. Jos lennät, tarvitset tämän päästäksesi maahan. Kaikki hotelli- ja lentovaraukset tai liput on muistettava, jos hotellilla tai lennolla ei ole tietoa sinusta. Älä unohda myös hygieniatuotteita ja muita hygieniatarvikkeita. Tarkista alla oleva tarkistuslista varmistaaksesi, ettet unohda mitään.

välttämättömyystarvikkeita

 • Passi
 • Hotellin vahvistus
 • Lennon vahvistus tai lippu
 • Lääkkeet Reseptillä

Vaatetus

 • Hatut
 • Uimapuvut
 • Sukat
 • Alusvaatteet
 • Shortsit
 • T-paidat tai Tank Topit
 • Lasit
 • Varvastossut tai tennarit
 • Sadetakki

Hygieniatuotteet

 • Hammasharja
 • Hammastahna
 • Deodorantti
 • Lanka
 • Partaveitsi
 • Partavaahto

Muut

 • Aurinkosuojavoide

Sinne pääseminen – Sinulla on yleensä kaksi vaihtoehtoa matkustaa Nassauhun. Voit joko lentää sinne tai lähteä risteilylle tai veneellä. Ensikertalaisille suosittelemme lentämään Lynden Pindlingin kansainväliselle lentokentälle tai risteilyalukselle, joka kiinnittyy Prince George Wharfiin. Voit myös ottaa Yachtin Miamista, mutta emme suosittele tätä ensimmäistä kertaa matkustaville. Varaa lentosi tai risteilylippusi etukäteen varmistaaksesi, että olet valmis.

Oikean hotellin löytäminen – Atlantis Resort and Casino on saaren (ja Karibian) suurin lomakeskus, ja niille teistä, jotka matkustavat sinne ensimmäistä kertaa ja jotka eivät välitä tuhlata rahaa, tämä on loistava valinta. Vaikka kallis Atlantis tekee fantastista työtä tehdäkseen ensimmäistä kertaa Bahamalla jotain ikimuistoista. Muut kuin useimmat muut hotellit tai lomakeskukset sijaitsevat Cable Beachillä. Tämä on upea ranta, joka tunnetaan ympäri maailmaa kauneudestaan. Tämän rannan hotellit ovat paljon halvempia kuin Atlantis ja tarjoavat usein saman laadun. Tutki hintoja ja muista, että suuret hotellit ja lomakeskukset, kuten Wyndham ja Sheraton, ovat luotettavampia.

MATKALLA SIINÄ

Lentokoneella – Lentokoneella matkustaminen on nopeaa ja luotettavaa. Miamista matka kestää vain 30 minuuttia. Tarvitset passin asianmukaista tunnistamista varten päästäksesi maahan ja poistuessasi sieltä, joten muista muistaa se ja säilyttää se turvassa ollessasi siellä. Lentosi laskeutuu todennäköisesti Lynden Pindlingin kansainväliselle lentokentälle, joka sijaitsee Nassaun länsipuolella. Sinun tulee käydä tullin läpi ja täyttää maahanmuuttolomake. Tullivirkailija voi esittää sinulle muutaman kysymyksen, mutta vastaa vain totuudenmukaisesti, ja sinun pitäisi olla valmis 30 minuutin kuluessa. Kun sinut ohjataan läpi pääsisäänkäynnin kautta, siellä on monia takseja odottamassa lomailijoita. Taksin ottamista suositellaan ja se maksaa 20–50 dollaria riippuen siitä, kuinka pitkälle he vievät sinut.

Risteilyaluksella – Kun matkustat risteilyaluksella, laskeudut Prince George Wharfiin, joka sijaitsee hieman Nassaun keskustan pohjoispuolella ja tarjoaa sinulle paljon tekemistä, jotka ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä aluksesta. Vaikka passia ei vaadita, jos risteilyalus matkustaa samasta Yhdysvaltain satamasta ja takaisin, on silti suositeltavaa, että otat sellaisen mukaan. Risteilyaluksesta nouseminen Nassaussa voi olla ylivoimaista, koska siellä on paljon ihmisiä ja kauppoja. Tee vain tutkimusta ja löydä asioita, joita haluat tehdä, kun laivasi on telakoituna sinne. Jos nouset risteilyaluksesta ja oleskelet Nassaussa, löydät taksin tai bussin erittäin helposti ja he vievät sinut hotellillesi.

MATKAMUODOT

Nassaussa on paljon matkustusvaihtoehtoja, jotka vaihtelevat erittäin halvasta hieman kalliimpaan, mutta luotettavaan. Lentokentältä sinulla on todennäköisesti yksi vaihtoehto, ottaa taksi, mutta kun olet hotellissasi tai lomakeskuksessasi, sinulla on paljon muita vaihtoehtoja matkustaa ympäri saarta.

Taksit – Taksit ovat 100% luotettavia, mutta ne ovat saaren kallein matkustusmuoto (limusiinin lisäksi). He veloittavat 3 dollaria ensimmäisestä neljännesmailista ja 40 senttiä jokaisesta lisämailista. Lisämatkustajat ovat 3 dollaria. Monet taksit veloittavat myös laukun. Varmista, että sovit hinnasta etukäteen, jotta tiedät, kuinka paljon maksat. Myös vinkkejä odotetaan.

Bussit – Bussipysäkkejä on kaikkialla saarella ja hinnat ovat uskomattoman edullisia. Ne maksavat yleensä noin dollarin koko matkalta. Bussinkuljettajat ovat yleensä erittäin ystävällisiä ja keskustelevat matkustajiensa kanssa koko matkan ajan. Ainoa ongelma linja-autoissa on, että ne eivät vie sinua tarkkaan sijaintiisi, vaan ennalta määrätyille bussipysäkeille (kuten kaikkiin kaupunkeihin). Bussipysäkiltäsi joudut todennäköisesti kävelemään loppumatkan.

Vuokra-autot – Vuokra-autoja on saatavilla lentokentällä, mutta niitä ei suositella ensimmäistä kertaa Nassaussa oleville ihmisille. Ajaminen tapahtuu tien vasemmalla puolella ja Nassaun kuljettajat ovat erittäin aggressiivisia. Hinnat ovat yleensä samat kuin Yhdysvalloissa, ja sinun on oltava vähintään 23-vuotias vuokrataksesi.

Mopot – Mopoja EI suositella edes Nassaussa kokeneille. Tiet eivät ole vain vasemmalla puolella, vaan myös kuljettajat ovat erittäin vaarallisia ja monet ihmiset kuolevat joka vuosi mopojen vuokraamisesta. Mopot ovat yleensä vanhoja ja epäluotettavia ja maksavat noin 30-50 dollaria päivässä. Pieni 50-100 dollarin talletus vaaditaan.

ASIOITA TEHTÄVÄNÄ

Vieraile A Beachillä – Nassaun rannat ovat yksi maailman kauneimmista. Vesi on lämmintä ja hiekka aina täydellistä. Useimmat lomakeskukset ja hotellit on rakennettu aivan rannalle, joten voit vain kävellä ulos ja nauttia täydellisestä vedestä. Jos omasi ei ole, ranta on todennäköisesti vain 10 minuutin kävelymatkan päässä (korkeintaan) siitä, missä olet.

Syö paikallista ruokaa – Bahama tunnetaan upeasta kotiloisesta ruoasta. Kokeile kotilosalaattia tai kotilofritterejä ja olet aivan uskomaton. Bahamilaiset ovat ruoanlaiton mestareita, ja on suositeltavaa kokeilla paikallista ruokaa.

Osallistu festivaaleille – Bahamilaiset ovat tunnettuja upeista ja värikkäistä festivaaleistaan. Jos olet onnekas matkustaa Bahamalle joulukuun aikana, voit saada Junkanoo-festivaalin. Tämä festivaali tunnetaan ympäri maailmaa värikkäästä paraatistaan ​​ja hämmästyttävästä ruoastaan. Bahamilaiset menevät yleensä ulos, ja se on nähtävyys.

Mene kalastamaan ja snorklaamaan – Nassaun ja muiden saarten ympärillä olevat koralliriutat tarjoavat parhaita kalastus- ja snorklauspaikkoja Karibianmerellä. Lähde veneretkelle, ja useimmat niistä antavat sinun snorklata ja tutustua joihinkin upeisiin vedenalaisiin villieläimiin, joita Nassaulla on tarjota. Jos kalastus on sinun juttusi, Nassau tarjoaa suurriistaa ja säännöllisiä kalastusretkiä, joiden avulla voit pyytää haita, marliinia ja paljon muuta.

Vieraile kaupassa/olkimarkkinoilla – Nassaun keskustassa on huippuluokan ostosmahdollisuuksia, joissa on joitain maailman upeimpia vaatteiden ja korujen makuja. Jos huippuluokan ostokset ovat sinun juttusi, löydät varmasti paljon tekemistä Nassaun keskustasta. Jos et pidä kalliista ostoksista, on olkimarkkinat ja paikalliset kaupat, jotka ovat ympäri Nassaun keskustaa, mutta myös muualla saarella. Straw Market on kuuluisa rakennus, jossa on satoja bahamialaisia, jotka myyvät pieniä koruja ja upeita matkamuistoesineitä.

LÄHETÄÄN NASSAUSTA

Jos olet risteilyaluksella, sinun on palattava ajoissa takaisin veneelle henkilöllisyystodistuksellasi tai passillasi ennen lähtöä. Jos olet lähdössä lentokoneella, tarkista, mihin aikaan kassalla on ja varmistat, että saavut ajoissa tai joudut maksamaan ylimääräistä. Ota taksi lentokentälle, jolta lähtölentosi on, ja varmista, että sinulla on passi ja kaikki matkatavarasi. Sieltä nouse lähtölennolle ja suuntaa kotiin.

Video about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old

You can see more content about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old on our youtube channel: Click Here

Question about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old

If you have any questions about What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old

Rate: 4-5 stars
Ratings: 3977
Views: 26961583

Search keywords What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old

What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old
way What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old
tutorial What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old
What Is A Dangerous Temperature For A 1 Year Old free
#Nassau #Travel #Guide #Complete #Beginner #Version

Source: https://ezinearticles.com/?Nassau-Travel-Guide—The-Complete-Beginner-Version&id=7859842

Related Posts

default-image-feature

Names For A Rooster That Is Over 1 Year Old Your Brain Is a Red Liar

You are searching about Names For A Rooster That Is Over 1 Year Old, today we will share with you article about Names For A Rooster That…

default-image-feature

What Happens If A 1 Year Old Eats A Cigarette 24 Pregnancy Tips – The Pregnant Woman’s Unborn Baby’s Health Guide

You are searching about What Happens If A 1 Year Old Eats A Cigarette, today we will share with you article about What Happens If A 1…

default-image-feature

What Food To Give To A 1 Month Old Puppy Puppy Behavior 16 – 19 Weeks Old

You are searching about What Food To Give To A 1 Month Old Puppy, today we will share with you article about What Food To Give To…

default-image-feature

Can You Put Windows 10 On An Old Windows8.1 Laptop Thin and Stylish – Dell Inspiron 15

You are searching about Can You Put Windows 10 On An Old Windows8.1 Laptop, today we will share with you article about Can You Put Windows 10…

default-image-feature

What Food Can You Give A 1 Month Old Puppy How to Help Someone Mourning the Death of a Pet

You are searching about What Food Can You Give A 1 Month Old Puppy, today we will share with you article about What Food Can You Give…

default-image-feature

My Old Reciever Turns Dolby 7.1 Into Pro Logic Consumer Reports – Receivers

You are searching about My Old Reciever Turns Dolby 7.1 Into Pro Logic, today we will share with you article about My Old Reciever Turns Dolby 7.1…