What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed The King and Delka & Moiromma: the Cold Planet [Parts 25 and 26]

You are searching about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed, today we will share with you article about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed was compiled and edited by our team from many sources on the internet. Hope this article on the topic What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed is useful to you.

The King and Delka & Moiromma: the Cold Planet [Parts 25 and 26]

#25

Kuningas ja Delka

[Split Mawkishness–on Moiromma /Part V]

Sairasta sentimentaalisuutta

Olen etsinyt ystäviä

Vain löytääkseen raakaa

heidän intohimonsa;

Ja yhtenäisyys

heidän näkemyksestään.

Kuka siellä voi tietää

Minun aivovoimani?

(Vain kauan kuolleet)

Kirjailija: King Moir I

[Of Moiromma]

Ah! päämäärätön kosmos palaa hänen mieleensä, kun hän seisoo parvekkeella katsoen aavemaiseen pimeyteen. Tämän hän julisti sukselle: että pahuus ja rumuus ovat yksinkertaisesti koristekelloja, jotka on kiinnitetty olennon selkärangaan; hänen häntäänsä vanhuudessa [he is now 500-years old]; niin karkea kuin vanhakin ehkä, ‘…sillä on sen pelottava hillitty ylpeys’, hän mutisee. Se kaikki antaa hänelle syyn rakastaa vihalla, sekoittaa sitä, muovata se yhteen, kapinoida sen kanssa; näin se muuttuu kauhistukseksi ja kateudeksi; Niin hauras kuin se onkin, se ei ollut niin hänen nuoruuden kuninkuukautensa alussa – hän perustelee, mutta nyt se on. Tästä syystä hän teki tuomion, joka päätyi hänen dramaattiseen kiinnostukseensa Delkaan, kenraalin vaimoon, nuoreen ja kauniiseen vaimoon (kenraali on hänen vanha ja uskollinen ystävänsä). Ja niin hän kertoi itselleen kaiken tämän seisoessaan katsomassa synkkää eldritch-tummaa taivasta, muuttuen pahoinvoitavaksi ja vastenmielisemmäksi katkeralla mielellä.

Hänen mielensä kaaoksen keskellä, joka sopisi tuleville kuninkaille hänen jälkeensä, hän loisi ennakkotapauksen hallitukselleen hulluudelle, joka oli sallinut tai sallinut, että kukaan ei kyseenalaista sammumattomia haluja, jos hän uskaltaisi ajaa niitä takaa. Tämän seurauksena hän tuli Deltaan (sängyssään sairaana makaava kenraali kuolee nyt hitaasti, liian hitaasti kuninkaalle); sanoi hän, kuningas kuiskaten parvekkeella hänelle,

“Haluan, että tapat miehesi, tai tapan sinut”, hän halusi saada naisen puhumaan, ja hän tiesi sen.” Hän tiesi, että lihalla oli heikkoutensa, ja hän oli nuori ja hän oli nälkäinen. himokas hänelle, ja hän halusi elää vuosia, ja hän halusi nautintoa sormenpäillään, hallintaa ja hänen huultensa kosketusta, hänen lihaansa, hänen jokaisen tuumansa oli hänen toiveensa.

Delka sanoi järkyttävällä ja vapisevalla äänellä: “Mutta majesteetti, hän on paras ystäväsi, ja minä olen palvelijasi, sellaisena kuin hän on, me kuolisimme puolestasi….”

Mutta kuningas ei tahtonut kuulla sellaisesta sentimentaalisuudesta, ja pudisti päätään sanoen samalla: “Sairaa, sairas sylki, siinä kaikki, hän kuolee joka tapauksessa pian, ja minä haluan sinut nyt!”

Hän veti hänet nyt vartaloonsa, nosti hänet ylös kuin lintu, se oli niin kevyt, pehmeä ja lyhyt, hän oli kahdeksan jalkaa pitkä – yli 400 kiloa, vanha, mutta silti jonkin verran voimakas. Hän oli sekoitus Moiromman planeetan asukkaita ja hänen rotuaan, joka oli kaukana jossain aurinkokunnassa.

“Uskotko minua?” sanoi kuningas ankarasti.

Hän katsoi häneen oudosti, kuin sanoisi: kuka voi uhmata kuningasta. Hän puki oikeat kasvot oikeaan hetkeen. Tästä eteenpäin hän teki sopimuksen kuninkaan kanssa tehdäkseen niin kuin tämä pyysi, mutta yhdellä pienellä vaatimuksella. Tästä syystä kuninkaan tulisi olla hänen kanssaan hänen sängyn vieressä hänen nukkuessaan, ja jos hänen miehensä heräisi ennen kuin tikari työnnetään hänen rintaansa ja hän voittaa hänet, hän olisi paikalla auttamaan.

Delka oli pitänyt miehensä surmaamista kuninkaan pyynnöstä varsin hauskana, sillä kenraali oli vanha ja kuolemaisillaan, ja olisi ollut ylpeä antaessaan hänet lahjaksi hänen kuoltuaan; mutta kateus ja ahneus vaativat sitä aikaisemmin, ja yksinkertaisesti koska hän oli tottunut saamaan mitä halusi, kun hän sitä halusi, siitä ei pitänyt keskustella. Sitten hän otti häneltä kuninkaiden tikarin suunnitellusti; molemmat tapaisivat tunnin sisällä.

Hän pyysi nyt varmistamaan, että hän nukkuisi, ja näin ollen hieroisi hänen ruumiinsa öljyllä varmistaakseen, että hän oli kuollut unessa, kun kuningas saapui.

— Nyt molemmat seisoivat kenraalin sängyn vieressä, hänen silmänsä kiinni, kuorsaten; Delka nosti tikarin ylös pitäen sitä kahdella kädellä, ojentaa kätensä taivasta kohti tikarin ollessa paikallaan, ja jostain oudosta syystä kuningas huomasi hänen huojuvan, ikään kuin hän olisi pyörtymässä (tai niin hän päätteli) , hän pudottaa veitsen sängylle putoaessaan lattialle, kun kuningas tarttuu hänen syliinsä, selkä käännettiin puoliväliin sängyn vierestä, melkein kuin se olisi lavastettu, liian täydellinen, mutta se sai kuninkaan vartioimatta. Kenraalin silmät avautuivat yhtäkkiä, kuin kyykäärme, joka oli haistanut vaaran; tikari putosi sängylle, niin siististi sängylle, taas ikään kuin se olisi lavastettu, kenraali poimii sen ja syöksyy sen kuninkaat takaisin (mitä hänellä on menetettävää hän tuntee); uudestaan ​​ja uudestaan ​​ja uudestaan, hän puukottaa kuningasta, kunnes tämä putoaa lattialle.

Delka iloitsi siitä, että kaikki meni suunnitellusti, päästi huokauksen, pitkän huokauksen vatsasta, joka tuntui pysähtyvän hänen rinnassaan ja sitten kuin kupla puhkesi ylöspäin hänen henkitorvessaan ja sitten ulos kohti painovoimaa ja maailmaa; hänen rakastava miehensä on yhä elossa.

Sillä hetkellä kenraali kutsuu vartijoita ja neuvoo heitä löytämään salaperäisen murhaajan, joka pakeni kuninkaan parvekkeen yli. Ja niin tyrannian veri luovutettiin tulevaisuuden kuninkaille. Ja saattaisi olla huomionarvoista mainita, Delkan aviomies kuoli kolme viikkoa myöhemmin hyvin onnellinen mies; ja Delka meni naimisiin kuningas Moir II:n kanssa [the dead king’s son].

[Written 12/31/04; 4:15 PM at bn finished, 5:08 PM; revised 11:45 PM to 12:30 AM 1/1/05] Tarkistettu, 6/2005

#26

Moiromma: kylmä planeetta

[Von-Lexus and the Lost Galaxy VI]

Kylmä planeetta

Onko kylmää olemassa? Ei todellakaan se ole vain lämmön puutetta, tai niin Moiromman asukkaat sanoisivat, ja uskoisitko. Kyse on yksinkertaisesti fysiikasta, energian siirtoprosessista, joka heidän tapauksessaan siirtää energiaa absoluuttiseen nollaan [-460F] mikä on lämmön täydellinen puuttuminen; ja saanko lisätä, kaikki aine seisoo paikallaan tai ei kykene reagoimaan. Siten tulee sana kylmä, ja Moirommalitille se on vanha uutinen, kuten saatat jo tietää. Mutta tietysti Moiromman todellisen kotoisin olevan kehonsa on vaihdettu tai korjattu sopeutuakseen tähän ongelmaan, selviytyäkseen planeettojen karkeudesta tai pitäisikö sanoa lämmön puutteesta. Mutta sanon jälleen kerran, että tämä on vanha uutinen henkilölle, joka tuntee Moiromman kansalaisen.

Ja vielä kerran toistan, että jokainen, joka tietää tämän planeetan taustan, tietää myös, ettei se aina ollut näin. Aina ei ollut kylmä.

Tämä muutos tapahtui noin 20 000 eKr. maan aikaa. Tämän aikakauden asukkaille ruiskutettiin kemikaalia, joka parantaa heidän kehoaan sopeutuakseen kylmään. Niiden ihon sisävuori muuttui nahan kaltaiseksi, kun ulkoosa oli enemmän kuoren kaltainen. Itse asiassa heidän ihonsa tummui ja tuli rupia toistuvien paleltumien takia; se ulkokerros. Mitä tulee sisäelimiin, he säilyttivät asentonsa tietyssä määrin. Näin ollen toisinaan voi näyttää jäätyneeltä ja silti olla elossa. Suuri osa planeettasta näytti Ice Jamilta.

Von-Lexus

Von-Lexus oli tämän sukupolven viimeinen elävä asukas, joka oli langennut armottomasti kylmään; sellainen, joka muistaa ylellisen vihreän ruohon, joka planeetalla oli aikoinaan; kun taivaalla ei ollut ryppyjä jäätyneistä pilvistä tai sen hämärtyvästä tummasta varjoisesta harmaasta, joka kiertää planeettaa.

Hän kohautti olkapäitään puolisydämisenä tietäen, ettei hän koskaan näkisi planeetan toipuvan loputtomasta yö toisensa jälkeen siperialaisesta tyypistä

Ilmasto; oi, tiedän sanoneeni, että heillä oli sisäänrakennettu termostaatti – tavallaan, mutta ei -450 F, ei, ei, se oli hyvä säätö, jonka heidän esi-isänsä rakensivat niihin, mutta ei aivan niin hyvä. Ja kyllä, joskus jotkut kuolivat altistumisen vuoksi. Jotkut tekivät myös itsemurhan vaatimattomasta elämäntyylistä, jota heidän piti elää.

Von-Lexuksella oli nainen, jota hän rakasti, hänen nimensä oli Knuhs, hän oli nuori, paljon, paljon nuorempi kuin hän, eikä tietenkään voinut muistaa sellaisia ​​päiviä kuin pystyi, hän oli vain 40-vuotias, melko nuori rodusta. jotka saattoivat elää jopa 1100-vuotiaiksi, vanhoja 550-600-vuotiaiksi, mutta jotkut olivat kuitenkin eläneet 1100-vuotiaiksi. Ja Von-Lexus oli yksi, joka oli lähellä sitä. Hän oli planeetan Platon, rotunsa Nooa, voisi sanoa. Ja eräänä päivänä hän oli saanut selville salaisuuden, salaisuuksien salaisuuden, sen oli määrä muuttaa hänen elämänsä, ja hänen elämänsä muuttui. Se oli riski, ja hän tiesi sen, sillä kerran hän kyllästyi siihen, hän ei ehkä koskaan voisi palata kotiplaneetalleen, ellei kuole siinä prosessissa; hän halusi nuoren vaimonsa Knuhsin mukaan tälle matkalle, ja tämä suostui.

Anti-Gravity Galaxy

Ja niin oli Von-Lexus nuorekkaan vaimonsa kanssa, etsi itse nuoruutta ja iankaikkista elämää; löysi salaisuuden esi-isiensä jättämien Moiromman suolistoihin piilotettujen arkistojen joukosta. Salainen olento oli, että universumissa oli tila, joka ei ollut painovoiman alainen. Siksi se ei myöskään ollut alttiina ikääntymiselle, syynä oli, että maailmankaikkeus sinänsä, kaikkine galakseineen, aurinkokunnat, kuten hän sen ymmärsi, olivat alttiina ympyräliikkeelle, kuten maan aurinko vetäytyi tähdistä, niin maa vetäytyi pois. aurinko ja maan kuu vetäytyivät maasta luoden painovoiman vetovoimaa tähtiin ja siellä ja sen jälkeen. Ja tämä pimeä kylmä paikka, jossa valoa ei sallittu, seurauksena oli kaikki pimeää ja lämpöä ei sallittu, kaikki oli kylmää, eikä Jumala ollut läsnä, joten se oli kaikki pahaa, tämä oli ikuisuuden paikka elämä – se oli epäkosmologinen vakio, staattinen liikkuvalle universumille tai siihen verrattuna; sillä taas kaikki planeetat liikkuivat ympyröissä. Täällä asteroidit ja planeetat liikkuivat enimmäkseen ns. kuolleiden enkelien suhinasta; näin ollen tämä oli surullisen kuuluisa “Prison House for Horrific Angels” verrattuna maan helvettiin, voisi sanoa, joka oli tietysti demonisten olentojen vankitalo.

Se oli kenties Jumalan tarkoitus ja Hänen vastauksensa tuhoutuville enkeleille, jotka vastustivat Hänen näkemystään Kaikkivaltiaana, että hän loi sellaisen paikan nimeltä Prison House for Horrific Angels. Ja koska hänellä on sellaisia ​​olentoja, jotka ovat ikuisia, minne muualle Hän voisi heidät sijoittaa; ei varmastikaan tuhoutuvassa universumissa, joten hän laittoi ne syrjään tuhoutumattomaan galaksiin itse universumissa; niin näppärä idea. Myönnän hämmentyneenä, että tiedän vähän tästä ympäristöstä, mutta mitä kuulin, ja mitä kuulin, sinä kuulet. Mutta Von-Lexus oli halukas jättämään kotiplaneettansa vaimonsa kanssa lähteäkseen yhdelle tämän galaksin planeetoista, koska se tunsi sen olevan ehkä liikkumaton, ja jos olisi, hän käyttäisi raskaita panssareita pitääkseen hänet maassa; ikuinen elämä vaimonsa kanssa oli myös erittäin toivottavaa; kuolema vaivasi häntä yötä päivää, siihen pisteeseen asti, että se valtasi hänet. Ja niin luettuaan holveissa kiveen kirjoitetut koodatut viestit, hän suoritti loitsuja ja puhui monia loitsuja valjastaakseen sisäisen olemuksensa muutokseen tälle planeetalle itsemurhan kautta. Se oli tehty aiemmin, missä Moirommaliitti oli ohjelmoinut itsensä tietylle planeetalle, jolle he halusivat mennä ennen itsemurhaa, ja päätyivät sinne, mutta se ei aina toiminut niin.

Ja kun Von-Lexus sanoi viimeiset sanansa, kun hänen vaimonsa puukotti häntä omalla tikarillaan, hänen ystävänsä Cyrus seisoi puukottaakseen Knuhia, mikä oli heidän toiveensa, jotta hän voisi liittyä hänen kanssaan tämän jälkeen tähän ikuiseen unohdukseen. Tämän seurauksena terä leikkasi Von-Lexuksen sydämen läpi, ja hän sulasi maahan muuttuen yksinkertaisesti kylmälle, kylmälle planeetalle jääneeksi roskiksi. Kun Cyrus tarttui tikariin, ojensi kätensä korkealle ilmaan puukottaakseen Knuhia, hän hymyili, kun hän laski tikaria hitaasti alas, ja he liittivät kätensä yhteen ja tulivat yhdeksi. Hänellä ei ollut aikomusta liittyä miehensä kanssa kadonneeseen galaksiin, kylmään ja pimeään ilman sääntöjä tai pelastusta, painovoimaa tai toivoa.

Kun Von-Lexus heräsi pyörivälle asteroidille, hän huomasi olevansa yksin huutamassa vaimonsa, kauniin, kauniin vaimonsa, taitava vaimonsa puolesta. Hän huusi nimeään joka suuntaan, huusi ja huusi, kunnes hänen äänensä muuttui äänettömäksi hevosena olemisesta; sen jälkeen varjot vihelivät hänen ohitseen, löivät hänen kasvojaan ja vetivät hänen jalkojaan; hänellä oli kylmä, täysin kylmä, mutta hän ei voinut kuolla paetakseen tätä piinaa, eikä hän voinut jäädä asteroidille, kun se siirtyi joka suuntaan kiertävistä enkelivarjoista, ja hän huomasi vetäytyneensä pois tästä asteroidista ajautumassa, vain ajelehtimassa. , nappaa hänen ohitseen vihertävän enkeliolennon tuulen heidän kulkiessaan ympyrää yöllä ja päivällä, yöllä ja päivällä, yöllä ja päivällä; kun hän huusi “Knuhs………..!”

Huomautus: Tässä meneillään olevassa novellissa, joka on osa “The Cadaverous Planets”, on viisi osaa. Tämä on tämän osan viimeinen osa, joka on kirjoitettu itse asiassa antamaan parempi kuvaus planeettojen historiasta, joka ei ollut suurin osa. tarinat: tammikuu 2005 [first short story]; 6/2005 tarkistettu.

Video about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed

You can see more content about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed on our youtube channel: Click Here

Question about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed

If you have any questions about What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed, please let us know, all your questions or suggestions will help us improve in the following articles!

The article What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed was compiled by me and my team from many sources. If you find the article What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed helpful to you, please support the team Like or Share!

Rate Articles What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed

Rate: 4-5 stars
Ratings: 7283
Views: 52171430

Search keywords What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed

What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed
way What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed
tutorial What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed
What To Do When 1 Year Old Falls Off Bed free
#King #Delka #amp #Moiromma #Cold #Planet #Parts

Source: https://ezinearticles.com/?The-King-and-Delka-and-Moiromma:-the-Cold-Planet-[Parts-25-and-26]&id=43326

Related Posts

default-image-feature

Can I Give My 5 1 2 Month Old Puffs Declaration of Dependence on Jesus

You are searching about Can I Give My 5 1 2 Month Old Puffs, today we will share with you article about Can I Give My 5…

default-image-feature

My 1 Year Old Still Has A Lot Of Rolls Senior Activities – 2 Dice Games

You are searching about My 1 Year Old Still Has A Lot Of Rolls, today we will share with you article about My 1 Year Old Still…

default-image-feature

My 1 Year Old Shakes His Head Back And Forth North Korea’s Hand Has Been Reaching Japan For Over 30 Years

You are searching about My 1 Year Old Shakes His Head Back And Forth, today we will share with you article about My 1 Year Old Shakes…

default-image-feature

Can I Give My 1-Year-Old 1 Percent Milk Protein Facts

You are searching about Can I Give My 1-Year-Old 1 Percent Milk, today we will share with you article about Can I Give My 1-Year-Old 1 Percent…

default-image-feature

My 1 Year Old Seems Wild And Hard Time Focusing Trading Goals, Do You Have Them?

You are searching about My 1 Year Old Seems Wild And Hard Time Focusing, today we will share with you article about My 1 Year Old Seems…

default-image-feature

What Size Shoe Does A 1 Year Old Normally Wear 4 Tips for Choosing the Right Triathlon Running Shoe

You are searching about What Size Shoe Does A 1 Year Old Normally Wear, today we will share with you article about What Size Shoe Does A…